Garantii piese Dacia., cu service-ul lor
![]() ![]() ![]() |
Garantii piese Dacia., cu service-ul lor
alexandrudicu |
![]()
|
||
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai ideea e ca pentru a avea garantie la piese, trebuie montate in service Dacia, daca nu chiar cumparate de la respectivul service.
De exemplu, mie mi s-a stricat motorasul de la stergatoare. La service Nesty costa cam 85 ron. L-am schimbat tot la ei si am mai dat cam 55 Ron pe diagnostic si montaj desi nu implica decat insurubarea unei piulite si conectarea unei mufe. btw : receptie si diagnostic m-au costat 17 RON. Toate astea numai ca sa obtin nenorocita de garantie de 18 luni. Pentru consumabile nu ma mai duc in service Dacia, dar in rest... |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(alexandrudicu @ 25 Oct 2006, 15:40) Nedumerirea mea este, daca in urma unui accident, imi repar masina la un service oarecare cu care are contract firma de asigurari, deci nu la Dacia Service, piesele ce mi le pun ei pe masina nu au garantie pentru ca nu sunt montate de Dacia Service ??? Mi se pare un monopol foarte ciudat, si concurenta neloiala. Ți se pare, dar ți se pare prost. Da' dacă tu cumperi un tembelizor și ți-l repară nea Gică de la 3 în perioada de garanție, te duci la magazin să-ți dea banii pe piesele și manopera plătite lui Gică? ![]() Procedând așa, ei se asigură că piesele sunt montate corespunzător. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
alexandrudicu - Cei de la Emilian service sunt foarte stricti cu "regurile" lor.
Si eu am avut aventuri cu iei. |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
shark2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 September 06 ![]() |
omul nu l-a montat la "gica" ci la un service bun am inteles...nici mie nu mi se pare corect dar....vorba cuiva...Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
|
--------------------
dacia
solenza
2003 rapsodie
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Eu am avut un accident cu masina si am CASCO la Allianz Tiriac. In urma accidentului mi-au inlocuit o planetara la serviceul cu care are contract Allianz Tiriac. Pe mine ma dedranjeaza monopolul impus de Dacia pentru montarea pieselelor Dacia. Inseamna ca daca dupa o saptamana mi se rupe planetara pentru ca are un defect de fabricatie, eu nu am XX luni garantie precum ar trebui sa am.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Nu e asa. Sint 99% sanse sa beneficiezi de garantie, pentru ca sint 99% sanse ca service-ul agreat de Tiriac sa fie AUTORIZAT Dacia. Atentie! nu confundati Dacia Service cu service autorizat Dacia. Un service autorizat Dacia iti da garantie pe lucrare, nea Gica de pe maidan nu-ti da, ca n-are cum.
This post has been edited by workarea: 27 Oct 2006, 13:40 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Ce garantii done dute mah daci nu vezi ca piesele mele sunt bune .... asta pana au aparuta aia cu holograma
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa am patit si eu.Pt. un amarat de rulment pt. Slz cumparat del a mag. dacia de langa Obor, a trebuit sa merg la un service autorizat Dacia pentru a avea garantie la piesa.
|
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Si care-i problema? Asa functioneaza sistemul peste tot, nu numai la Dacia. Orice marca are sistemul asta. Si, la fel, orice marca de aspiratoare, frigidere, radiouri etc. etc. Si eu mai fac reparatii pe maidan, de, Dacie 1310, dar stiu si accept ca pierd garantia piesei.
Mai e sistemul neoficial urmator: iau piesa de la buticul de piese de linga bloc, vinzatorul, care ma stie, imi da bon stampilat de el "pentru garantie", eu ii zic ca oricum nu montez stropitoarea de parbriz in service, el zice ca nu-i nimic, vin inapoi cu cutia si bonul si se descurca el la furnizor. E ceva absolut neoficial si o sa dispara si chestiile astea in curind, trebuie sa ne obisnuim cu ideea. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 03:22 |