DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Alarma pe DSN Campus

luxcor
post 26 Feb 2003, 12:22
Post #1

Acaru' Păuna

Group: Members
From: Bucuresti - Dorobantzi

Deoarece DSN Campus nu are din dotare standard alarma am cautat si am gasit.
Mi-am pus o alama CENMAX 122.
Pret soc 78 USD (cu tot TVA, manopera, fire, senzori, etc).
Garantie 3 ani biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
6 senzori efractie (usi, capota, hayon).
Senzor soc/lovire.
Telecomanda frumoasa neagra merge bine cu cheia de la DSN.
Bip/Bip pe marsarier (care poate fi dezactivat).
Optiunea Panica.
Pastram centralizata pe cheia originala si avem centralizata+alarma pe telecomanda. BUN.
Eu zic FF buna ptr Romania ptr. ca o parchez pe strada si m-am saturat sa tot sar pe balcon cand trece un camion mai greu (asta urla doar daca o lovesti usor sau deschizi usile, hayonul, capota).
Evident baietii aveau si alte tipuri Viper, Ungo, etc la alte preturi desigur (dar nici astea f mari approx. 200-250 USD - ca cat e alarma de pe Clima si nu e Ungosau Viper perimetrala).
Lucrat frumos curat acum mi se aprinde plafoniera daca deschizi orice usa.

Tinereii au sediul pe Bdul. Ferdinand (cum te duci dinspre liceul Iulia Hasdeu spre Foisor, 200 m de la intersectie, pe dreapta, un garaj galben) si ii cheama General Security parca (daca va intereseaza pot sa ma uit si sa va spun adresa exacta telefoane, etc.)

Zic ei ca repara orice tip de alarma (inclusiv alea de pe CLIMA care se cam strica si cam termina bateria) pun RCD sau RCAS pe sina, ieftin si bine.

Monteaza boxe noi, au niste scule noi interesante SONY, PIONEER, PANASONIC, etc. (inclusiv RCD-MP3 cu vreo 5 mil) difuzoare fata spate JBL, PIONEER, KENWOOD.

Desi locul nu arata cine stie ce chiar au fost civilizati si ieftini smile.gif smile.gif smile.gif

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bobo
post 26 Feb 2003, 13:14
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

pun si eu o intrebare de om prost: de ce ti-ai luat alarma? crezi ca te apara de hoti? la cum se fura la noi mi se pare inutila; ma mai si scoala noaptea cand ti-a lumea mai draga;

--------------------
+
AlexV
post 26 Feb 2003, 18:00
Post #3

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

nu te supara pe mine da cum de ai gasit singura alarma care nu are garantie pe viata?

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
luxcor
post 27 Feb 2003, 10:43
Post #4

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

lui Bobo

Alarma mi-au cerut-o cei de la banca. Asta deoarece desi DSN este "doar" 5000 EUR nu i-am avut pe toti cash asa ca am mai luat si de ei. Pe de alta parte am gasit un tip care nu urla cand trec camioane pe strada - tocmai asta era smecheria.

lui Alex Vasilescu

Dupa cate am vazut nici cele mai suparate nu cred ca au garantie "pe viata". Asta are 3 ani. Ungo avea 5 ani. Amundoua au service post garantie nelimitat.

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 00:37
Forum Renault