servofrana,blocare roti, vacuum,nu stiu daca e vreo leg intre ele
![]() ![]() ![]() |
servofrana,blocare roti, vacuum,nu stiu daca e vreo leg intre ele
djmarck |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 July 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
coruxco_ccr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Servo poate sa functioneza bine dar poate ai facut tu ceva !!!!!!!!!! Da mai multe detalii despre pompa de frana si ce anume ai curatat !!!
|
--------------------
DACIA
1400
- B-29-CCR Nashu - pungashu
|
|
sik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
incepe prin a schimba duza in care intra furtunu (este o capsula alba de obicei care intra in servofrana) nu e scumpa 3RONi dc nu e de la asta nu stiu ce sa zic
|
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Verifica sa existe un joc (0,5mm) intre tija de impingere si pistonul pompei de frana. (Daca s-a umblat la pompa, nu exista garantie ca jocul ala a ramas la fel) Si eu am patit chestia asta: dupa prima frana, pistoanele din pompa nu reveneau pana la capat si nu se putea descarca lichidul trimis spre cilindrii franelor (de la roti); rezultat: frane blocate...
Vacuumul produs de motor poate sa ajunga "cu intreruperi" la servofrana doar daca supapa de sens (chestia aia alba de care pomenea co-forumistul nostru) nu functioneaza corect; efectul absentei vacuumului e "pedala tare" la frana... Bafta!! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(gti98 @ 22 Nov 2006, 10:05) Si cum ai de gind sa masori ? Altceva este flacau. Intradevar pompa este atacata dar cauza este garda mica la pedala, adica distanta intre centrul gaurii de la furca si corpul servo trebuie sa fie = 131mm. La tija impingatoare piston pompa distanta intre corp servo si virful tijei =9mm. Asa ca refaci aceste reglaje si mai vorbim. |
-------------------- Kox
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:28 |