WaterLand Otopeni, a.k.a. WATER PARK
![]() ![]() ![]() |
WaterLand Otopeni, a.k.a. WATER PARK
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu te referi la parcul ala din Mamaia sau asta care s-a deschis la Otopeni? Ca parca AquaMagic e in Constanta si WaterLand in Otopeni. Eu am fost anul trecut la Mamaia si a fost dragut. M-am cam invinetit eu de la tobogane, dar per total a fost misto. Preturile erau mari si pe jos nu erau decat niste petice de mocheta iar pe restiul alunecai de zici ca nu-i adevarat. Vedeai oameni cazand tot timpul. In schimb apa era curata si mergeau toate toboganele.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu vorbesc de asta din otopeni. Esti sigur ca-i zice WaterLand ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Da Marty ala din Otopeni de vis-a-vis de aeroport ( ma rog in spatele hotelului de vis-a-vis de aeroportul otopeni ) se numeste WaterLand.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Marty |
![]()
|
Gata, am modificat!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Mai exista asta? a mai fost cineva ?
Preturi ? Detalii ? |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost eu ieri, si a fost super. www.waterpark.ro Apa era mai curata decat aia de la robinet, nu era f aglomerat (deh, nu era inca weekend) si in iunie acum e o promotie, preturi and stuff pe site.
Decat 10 lei la Cara (aka 3 ligheane) si sa stai cu tiganetul, mai bine acolo. Nu stai cu zecile de minute la tobogane, poti sa plutesti relaxat pe vreun colac daca obosesti, ai sertare in vestiar unde sa lasi telefoane, bani acte, si cheia o recuperezi cu buletinul. De asemena ai toalete curate si dusuri. Daca vrei sa faci bazine, nu e locul ideal (un abonament la bazinul de la Lia Manoliu e ideal pt asa ceva), insa pentru plaja si balaceala e super. P.S. Prefr mocheta aia pe jos decat sa ma intep in piteris sau scoici sau sa merg pe beton gol. E chiar misto. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si buletinu' unde-l tii, in slip?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In dinti
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E carte de identitate bre, deci e waterproof! Macar un prosop si o geanta tot iei cu tine la sezlong, si tii acolo buletinul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
mmm.. suna bine ...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ce preturi mai sunt anul acesta acolo (intrare , o bere, un suc etc) ??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Intrarea variaza fct de zi si ora, sau fct de promotie, vezi pe site ca e linku mai sus. Bere si suc nu stiu, ca le aveam de acasa. Oricum, pretul mare la intrare te fereste oarecum de golanet............
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Fuarte tare site-ul!!! Tu esti sigur c-ai fost la girla si nu la-ntins mocheta si lustruit pardoseli?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
deci la waterpark pot sa imi aleg mocheta si pardoseli de linoleum? moama laser frate! dar cam scump privitul... e bine ca se lasa cu beri si sezlong
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 25 Jun 2007, 00:51) Fuarte tare site-ul!!! Tu esti sigur c-ai fost la girla si nu la-ntins mocheta si lustruit pardoseli? ![]() Barem eu mi-am permis sa merg acolo, nu vorbesc din auzite. 25 Jun 2007, 21:06: QUOTE(bj @ 25 Jun 2007, 20:57) mi se pare si normal, cel putin atata timp cat patronul are si Pro Confort cel mai mare distribuitor de mocheta din Ro... i-or fi ramas si lui rebuturi ![]() Si ce ai prefera, sa mergi descult pe miriste? Sau beton? This post has been edited by einstein1984: 25 Jun 2007, 20:06 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce e asa rau in a merge descult? Pana acum vreo 200 de ani toti oameni mergeau desculti, in Romania si de mai putin timp.
![]() Pentru mine e o placere sa-mi gadil talpile prin iarba, |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
am fost duminica.. destul de multa lume dar fara sa te deranjeze (tiganusi care sa injure, sa sara in apa, etc).. 'iarba' de pe jos mi se pare OK.. decat la un strand mai bine aici..
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
einstein1984 |
![]()
|
Vis-a -vis, si mie imi place sa merg descult. Dar prefer sa o fac pe mocheta si nu pe beton aspru sau pamant (poate lui Marty asa ii place, ii aduce aminte de acasa). Insa daca unii vad asta ca un dezavantaj.........
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mai nene, eu am crescut langa lac (Tei) si cand ma balaceam eu in el, avea malurile numai mal si apa tulbure.
Acum daca n-ai mocheta la picioare nu mai poti sa faci baie. Deci astea-s fite (punct) This post has been edited by vis-a-vis: 25 Jun 2007, 22:06 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa ma anuntati si pe mine cand o sa puna gresie...
Da' import Spania sa fie, altfel... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Bag seama ca vrei sa-ti iei bani daca-ti rupi noada-n derapaj
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 25 Jun 2007, 22:17 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-ma frate ca acum 10 zile exact asta am patit, mi s-a rupt un racord la bucatarie si am fugit spre robinetul de gaze sa-l inchid, ce dracu mi s-a parut ca ala era... Scor final: una bucata incheietura mana stanga cam avariata, umar drept avariat si durere grupa mare in zona salelor...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Trebuie sa te invat "Scoala Caderii"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
Cred ca un ura mawashi ar fi fost mai indicat
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai din ala cazi sigur iar in noada
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 25 Jun 2007, 23:12) Lasa-ma frate ca acum 10 zile exact asta am patit, mi s-a rupt un racord la bucatarie si am fugit spre robinetul de gaze sa-l inchid, ce dracu mi s-a parut ca ala era... Scor final: una bucata incheietura mana stanga cam avariata, umar drept avariat si durere grupa mare in zona salelor... bine ca nu a fost nevoie de pompieri... blestemele? ![]() This post has been edited by FireChief: 25 Jun 2007, 22:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vijelie |
![]()
|
La blesteme ma gandeam daca se intampla cand eram plecati de acasa... Ganditi-va ca alea 10-15 sec de cand s-a spart racordul si pana am inchis robinetul au curs peste 7 litri de apa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:27 |