Jiglere de origine (sau macar functionale) ?
![]() ![]() ![]() |
Jiglere de origine (sau macar functionale) ?
Twister |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Atita timp cit Carfil Brasov functioneaza bine-mersi, sigur ca se fac jiclerele originale. Dar...
Cu problema asta m-am confruntat si eu, niste rebuturi puse in punguta Carfil si mai departe exact cum zici. Nu stiu daca erau chiar Carfil, au fost luate de la un butic ca ala din reclama "Dacia piese de origine"... Solutia ar fi ori sa iei mai multe seturi din care sa alcatuiesti unul bun, ori sa iei unul de la un magazin Dacia-piese, cu bon, factura, garantie si, mai departe, le montezi la service autorizat, ca nu e foarte scump. Apoi, daca e cazul, garantia + scandalul. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mai bine cumperi un carburator nou: w 150 ron:)stiu faza cu jiglerele:) du-te in bv si cumpara de acolo genuine.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Chiar asa o sa ajungem, pt a schimba jiglerele cumparam carburator nou, pt segmenti noi schimbam motorul...
|
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
Razvann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 8 August 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am avut aceiasi problema..solutia cea mai simpla este sa cumperi mai multe jiglere (nu seturi), ma refer la cele care iti trebuiesc tie, si sa nimeresti unele care sunt bune..oricum mai trebuiesc mici imbunatatiri..spune-mi daca vrei sa iti explic mai multe, eu am trecut prin asta..dureri de cap..
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1982 1310
- B 08 HES
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:22 |