Exista mai multe feluri de alb13?, difera radical nuantele
![]() ![]() ![]() |
Exista mai multe feluri de alb13?, difera radical nuantele
randomm |
![]() ![]()
|
||
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Stai linistit ca asa am patit si eu, cu o usa, era mult mai deschisa decat restul masinii, si am rezolvat-o cu Palinal, nuanta computerizata, m-a costat aproape un milion 200 g.
Explicatia ar fii ca nuanta de pe masina, datorita trecerii timpului se modifica. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Masina a fost vopsita acum 4 luni, si in mod normal datorita uzurii ar fi trebuit sa piarda din luciu si sa se mai inchida putin la culoare. Vopseaua proaspat aplicata ar trebui sa aiba o nuanta mai deschisa si un luciu mult mai puternic. Asta cu care am vopsit body-kit-ul are acelasi luciu ca restul masinii, singura problema este ca e un alb murdar. La primul starat aplicat m-am gandit ca poate se vede asa din cauza stratului de protectie de pe fibra care era gri, dar si la al doilea strat a iesit la fel. Poate o sa fac niste poze sa le postez sa vezi diferenta. Am trecut si eu prin experienta vopselelor facute pe calculator, pentru o dacie vopsita albastru cameleon. Pe mine acum 3 ani m-au costat 2.5 milioane 200g vopsea, si am facut nuanta la Standox. Sincer nu vreau sa ajung tot la ei sa imi faca o nuanta de vopsea care ar trebui sa fie standard.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai cumparat de la acelasi producator ? daca ai luat o alta firma e posibil sa nu faca aceeasi nuanta de vopsea.,
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
randomm |
![]()
|
Nu stiu ce producator a facut vopseaua de pe masina mea.... o sa ma duc maine si o sa iau paletele de culori de la magazin, si de la producatorul care se potriveste nuanta de la ala iau. Tura asta am luat vopseaua in graba si nici nu m-am gandit sa fac comparatie intre nuante. O alta intrebare.... Body-kit-ul este din fibra, s-a aplicat vopsea pe el in 2 straturi, fara lac.... banuiesc ca acum la cea de-a doua vopsire o sa trebuiasca tot 2 straturi... e posibil sa crape vopseaua de la frig, sau alte cauze, deoarece e prea gros stratul de vopsea? Nu dati cu pietre.... intreb pt ca unii asa mi-au spus ca se va intampla....
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e posibil sa ai probleme daca cele doaua vopsele nu sint facute cam cu aceeasi diluanti . poate sa se increteasca . e bine sa dai cu chit de pistol inainte de a da noua vopsea ca sa nu ai surprize .de la frig poti sa ai alte surprize . e bine totusi sa faci vopsitoria intr-un loc inchis unde sa fie mai cald ca afara.
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Da, nuantele de alb difera de la producator la producator.
Pe masina am folosit alb 10 la cutie, la retusuri spray-urile de alb 10 erau (producatori diferiti) unul alb-galbui, altul alb putin spre "alb nova". Cind am cumparat alta tura de spray am mers cu masina si am plecat cu bratul de tuburi de alb 10 si l-am luat pe cel care se potrivea (vezi "abtibildul" ala lipit pe capac sau pe tub). |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
randomm |
![]()
|
Am fost ieri si am luat paleta de culori de la Policolor de la magazin. S-a dovedit ca eu pe masina am vopsea Alb Nova
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
scrie in cartea tehnica codul vopselei>,si din romania cea mai buna vopsea pt gama dacia e emaur by policolor. ca ei sunt furnizorii uzinei.si faceau acu 3-4 ani si vopsea la spary dar nu mai fac.eu am luat denbraven la fel la nuanta,dar e fff proasta pt ca e 10% vopsea si restu diluant. asa ca nu cumparati.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
poate ajuta
Attached thumbnail(s) HPIM2484.JPG ( Size: 155.68k ) Number of downloads: 119 HPIM2485.JPG ( Size: 124.99k ) Number of downloads: 109 HPIM2489.JPG ( Size: 150.48k ) Number of downloads: 126 HPIM2493.JPG ( Size: 151.7k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
a iesit bine vopseaua:).
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
NicuAlex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 July 07 ![]() |
Exista mai multe nuante de alb 13...masina mea in talon scrie alb 13 dar cand a trebuit sa fac o mica rectificare la o usa...era zgariata...m-am dus cu masina la un service, acolo vopsitorul mi-a spus..."vezi ca masina ta e alb gri 13"cred cae aceasi poveste cu vopseaua ta!, sper sa iti fie de folos asta, mai intreaba la un laborator computerizat, o sa stie ei mult mai bine.
|
--------------------
Dcaia
1310
1996 NIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:14 |