Butonul opritor al frânei de mână nu mai funcționează normal, nu mai țăcăne la tragerea manetei
![]() ![]() ![]() |
Butonul opritor al frânei de mână nu mai funcționează normal, nu mai țăcăne la tragerea manetei
pleosc |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|||
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Dupa cum descrii, este modul normal de functionare...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Pai,inainte trebuia sa apas butonasul.Si cand o trag acum fara sa apas butonasul se cunosc mult mai bine zimtii aia,cand apas butonasul se trage...lin.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
pleosc:de cand conduci?
oricum esti offtopic ![]() This post has been edited by Mich@el: 15 Nov 2006, 21:01 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
pleosc |
![]()
|
Mi-am cerut scuze ptr offtopic,dar e o chestiune marunta,care nu mi s-a parut ca necesita un topic si nici n-am gasit ceva asemanator cu search-ul.Conduc de 4 ani,de 1 an loganul asta,si pana acum SE APASA PE BUTON! alfel nu se clintea frana de mana.Poate m-am tacnit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() Pleosc, pentru linistea ta interioara, asa trebuie sa functioneze frana de mana. Asa e normal, asa e in parametrii. Mai putin la masinile cu frana de mana electrica... Intre timp, vorba lui icet, RTFM. De exemplu pag. 2.09. Zice acolo ceea ce ar trebui sa invete lumea inca de la scoala de soferi... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
La mine e la 2.10 (doi-zece
![]() LE stiu, stiu, vulturilor... ![]() This post has been edited by GoGu: 15 Nov 2006, 22:43 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:43 |