Imagini din Campionatul National de Raliuri, '84 - '89
![]() ![]() ![]() ![]() |
Imagini din Campionatul National de Raliuri, '84 - '89
skywalker |
![]() ![]()
|
||
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumos....
![]() Promit ca o sa incerc sa fac rost de cate ceva daca pot. O sa incerc sa iau legatura cu "colegii" din tvr...sper sa se poata ![]() Daca reusesc o sa le pun pe un ftp sa le descarce lumea... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
mersi mult ! astept vesti, sper sa reusesti !
daca stii pe cineva acolo, nu cred sa fie probleme, ca doar nu e nimic secret...dar acum nu mai prezinta interes decat probabil pt nostalgici...pe altii ii izbeste rasul cand aud de dacia 1300 si 1310 in raliu...habar n-au ce vremuri erau in motorsport pe atunci.... This post has been edited by razvi28: 16 Nov 2006, 23:43 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
CaliN_08 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 16 October 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu sunt foarte pasionat de dacii de raliu.Am revistele Autoturism dar nu am cu ce sa scanez pozele de acolo.
|
--------------------
Dacia Nova
Dacia Nova
2000
- CJ09AHL
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
@ lucian_vlaicu
O initiativa de toata lauda! Astept cu nerabdare. |
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Ce tare ! Dacii de atunci si Olcituri mai vezi inca pe strazi dar asa freze, mustati si haine ca alea nu am mai vazut de mult!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
skywalker |
![]()
|
un link unde gasiti mai multe poze din old-days of CNR..
http://www.autorally.ro/forum/viewtopic.php?t=1363 inclusiv de la niste actuali piloti de raliu.... cum mai gasesc ceva, postez si eu....ca vad ca nu sunt singurul interesat! |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Foarte tare frate!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Album foto (gasit pe un alt forum):
http://www.filehost.ro/albume/old_days_of_the_cnr/ SCOALA DE LA RESITA http://www.rallyrom.netfirms.com/Articole/vtm_02_resita.htm SCOALA DE LA RESITA Masina Grupa E FISA TEHNICA http://www.rallyrom.netfirms.com/Articole/vtm_03_resita.htm |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
rallyROM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 December 06 ![]() |
Am placerea sa va informez ca (rallyROM) a lansat sectiunea Video On-line unde au fost deja incluse clipuri si rezumate complete din Campionatul National de Raliuri si Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1996 1410
- DB04YGN
|
|
CaliN_08 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 16 October 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am vazut si eu.Sunt foarte tari.Felicitari!!!si Bafta in continuare!
|
--------------------
Dacia Nova
Dacia Nova
2000
- CJ09AHL
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:07 |