DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ZGOM Zgomot de la butonul de dezactivare/activare airbag pasager

lungan
post 5 Sep 2005, 10:29
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Focsani

Zgomot nou. Butonul de activare/dezactivare airbag pasager. Face ca naiba, ca are un joc de ~ 5 mm. Mi-a luat ceva vreme pana am depistat. Initial credeam ca e din portiera. Am mers cu portiera deschisa (cu 10 km/h smile.gif) pe un drum neasfaltat si am descoperit de unde provine zgomotul.
As vrea sa-l scot si sa-i pun o garnitura subtire din cauciuc sa nu mai aiba joc. Stie cineva cum se scoate? Please help.

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lungan
post 10 Sep 2005, 10:11
Post #2

Membru autentic

Am fost ieri in service. Butonul ala de la dezactivare/activare airbag pasager se poate scoate doar daca dai jos bordul. Bineinteles ca nu mi-au dat jos bordul, au pus un burete sa nu mai trancane si cam atat. smile.gif. Le-am zis si de zgomotul din usi si ca mi se pare ca vine de la incuietoare. Baietii cunosteau problema. Cica au usile joc. Verifica... si surpriza... usile se inchid bine. Totusi au mai "aranjat" usa cu problema si cica s-a rezolvat. Vax. Dupa ce am mers putin cu ea mi-am dat seama ca nu au rezolvat nimic. Face exact la fel. Se aude ca un clampanit. Am mers cu usa deschisa si nu mai face. Cred totusi ca e ceva pe la incuietioare.
Oricum, mi s-a acrit de mers in service. Mecanicosii m-au luat cu faze de genul: "eu am skoda octavia si nu mi se inchid usile bine". Imi venea sa-i iau la bataie.

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
+
lau_swat
post 10 Sep 2005, 10:51
Post #3

Membru si atat

From: Timisoara

[quote=lungan,10 Sep 2005, 10:11]
Am fost ieri in service. Butonul ala de la dezactivare/activare airbag pasager se poate scoate doar daca dai jos bordul. Bineinteles ca nu mi-au dat jos bordul, au pus un burete sa nu mai trancane si cam atat. smile.gif. Le-am zis si de zgomotul din usi si ca mi se pare ca vine de la incuietoare. Baietii cunosteau problema. Cica au usile joc. Verifica... si surpriza... usile se inchid bine. Totusi au mai "aranjat" usa cu problema si cica s-a rezolvat. Vax. Dupa ce am mers putin cu ea mi-am dat seama ca nu au rezolvat nimic. Face exact la fel. Se aude ca un clampanit. Am mers cu usa deschisa si nu mai face. Cred totusi ca e ceva pe la incuietioare.
Oricum, mi s-a acrit de mers in service. Mecanicosii m-au luat cu faze de genul: "eu am skoda octavia si nu mi se inchid usile bine". Imi venea sa-i iau la bataie.
*

[/quo

Mie mi-au luat jos bordul, au pus bureti, si degeaba, azi am mai umblat ceva pe acolo, am mai pus burete unde am crezut...sper sa nu mai faca...
Astia oricum is niste miserupisti, nu ii intereseaza daca are ceva sau nu, mai bine faci cu mana ta...cat despre usi...mie imi face ceva in aia din stanga, iar cand tin chestia aia de la inchidere nu mai face, are ala joc acolo.

--------------------
Renault Megane III dynamique 1,6 16V
Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
+
cicos
post 11 Sep 2005, 18:56
Post #4

Membru

From: Rm Valcea

QUOTE(lungan @ 10 Sep 2005, 11:11)
Le-am zis si de zgomotul din usi si ca mi se pare ca vine de la incuietoare. Baietii cunosteau problema. Cica au usile joc. Verifica... si surpriza... usile se inchid bine. Totusi au mai "aranjat" usa cu problema si cica s-a rezolvat. Vax. Dupa ce am mers putin cu ea mi-am dat seama ca nu au rezolvat nimic. Face exact la fel. Se aude ca un clampanit. Am mers cu usa deschisa si nu mai face. Cred totusi ca e ceva pe la incuietioare.
*

Atata timp cand face doar o usa ... inseamna ca are ceva defect, ca doar nu asa e modelul - o usa intr-un fel si 3 in alt fel !
Se pare ca problema asta cu pocnitul incuietorilor de la usa e frecventa. Multi inca nu si-au dat seama. Zgomotul seamana cu cel facut de pietricelele de pe drum cand lovesc tabla.

--------------------
Dacia Logan Laureate 2005 - VL-xx-RLC
+
roland
post 10 Nov 2009, 17:07
Post #5

Membru autentic

E demult mort topicul asta, asa ca...
Am un zdranganit (cand de plastice cand metalic) in dreapta (spre joc, cred) bordului.
Am deschis usa si am lovit cu mana putin mai jos de butonul de dezactivare a airbag-ului pasager. Se aude un zgomot metalic, ca si cum ai lovi cu polonicul intr-o oala si intra in rezonanta.

Stiu solutia, dat jos bordul, vazut ce zdrangane, fixat, pus bordul inapoi.

Dar, altfel, nu se poate nicicum? Si totusi, ce e acolo de zdrangane asa, metalic?

Multumesc frumos.

--------------------
. . .
+
gimy
post 11 Nov 2009, 18:37
Post #6

Membru incepator

la mine zdranganea tare in zona airbagului..puneam mana pe el era liniste..asa ca m-am apucat sa strang toate suruburile cu care e prins bordul si surpriza..toate abia se mai tineau in sensul ca erau desfacute aproape complet..dupa ce le-am strans pe toate (7) e liniste..incercati si asta..nu se stie.

--------------------
Dacia Logan 2007, Laureate, 1,4 mpi
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 22:32
Forum Renault