cat pot lua pe o slz din 2003, de curiozitate
![]() ![]() ![]() |
cat pot lua pe o slz din 2003, de curiozitate
radu logan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 November 04 From: Piatra-Neamt ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
Logan Laureate 1.6
- NT-05-MYN curent Audi A6 --> NT-88-AIM
|
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai postat bine....nu esti primul care intreaba asta...
Eu zic asa dupa mine ca ai putea lua cam 10000 de euro...e bine? ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ofer 3000E
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu se poate domnule...3000 de euro????? Pai asta e bataie de joc!!! Minim 9900...uite vezi ca am mai scazut
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Luciane ce ai patit de dai asa raspunsuri , te stiam baiat serios .
Zic vreo 4500 E ! |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
lucian_v |
![]()
|
big2003, scuza-ma daca am deranjat pe cineva, s-a vrut o gluma pana la urma...
Acuma serios tie ti se par ok aceste topicuri gen "cat as lua pe...?" Mie nu, pentru ca unii zic prea mult, altii prea putin, mai e vb si de o masina care e mult supraevaluata pe piata si in final ar fi putut deschide autovit.ro si ar fi vazut preturile pietii ca idee, macar aproximativ... Eu zic sa se faca un poll cu toate masinile useri-lor si lumea sa voteze "pretul corect"... Masina mea cat ar valora de exemplu? ![]() Scuze inca odata daca am suparat pe cineva... ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Da care-i treaba, nu-ti mai ajung banii de benzina pentru audi?
Daca ai avut Logan, l-ai vandut si ti-ai luat audi inseamna ca stii cum merge piata. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(lucian_vlaicu @ 18 Nov 2006, 23:47) Da...pe mine. ![]() Asa greu o fi sa iei un ziar d-ala cu anunturi si sa belesti ochii acolo? Sau un mic gugal nu strica niciodata...si nu e greu de folosit deloc. ![]() @b64chr: Punct ochit, punct lovit. Vazusem si io da mi-a fost lene sa mai scriu. ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 19 Nov 2006, 00:54 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca ar fi mai ok crearea unui topic unde sa posteze cei care au avut SLZ in care sa specifice nivelul de echipare, km. la bord, an fabricatie, etc. si pretul cu care au vindut-o. Asa toata lumea si-ar face o idee asupra pretului real al SLZ.
LE: am creat un topic de acest gen si consider ca aici se vor putea informa atit cei care vor sa vinda cit si cei care vor sa cumpere o SLZ (in cazul in care lumea va presta pe topicul respectiv, poate ar fi o idee buna sa fie mutat eventual la Bursa si sa fie facut stichi) This post has been edited by kaspersky: 19 Nov 2006, 01:18 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:23 |