Tripla semnalizare, stop, pozitie, Sticla exterioara
![]() ![]() ![]() |
Tripla semnalizare, stop, pozitie, Sticla exterioara
midnight_mihai |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 berlina
- SJ 01 KHN
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Bine ai venit pe forum!
Te rog pe viitor sa dai un titlu sugestiv topicului, nu "Salut". De data asta ti-l modific eu. Banuiesc ca te referi la una din triplele din spate. Sticla costa cam 20 RON. Problema e ca ea e lipita de cealalta parte, din plastic portocaliu, si desfaci foarte greu sticla sparta. Am facut eu operatia dar m-am chinuit foarte mult si nici nu a iesit perfect. Mai bine cumpara toata tripla, e vreo 80 RON. Ma refer la preturi in magazine din Iasi, daca prietenul e din Bucuresti, poate gaseste mai ieftin in Vitan. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tripla de SLZ, ca si cea de LGN de altfel, sunt lipite prin sudare termica. Adica se topesc cele doua parti (ale geamului si ale stopului) si se imbina partile topite ale marginilor. Naspa rau de desfacut...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am cumparat de la un magazin de piese auto, tripla cu 66ron. la reprezentanta era peste 80 ron.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:21 |