Semnalizatoare laterale de pe aripi
![]() ![]() ![]() |
Semnalizatoare laterale de pe aripi
ovymaster |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
06 Pref 1.4MPI
- BC00XXX
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, Renault-ul Clio foloseste aceeasi lampa semnalizatoare si ultima oara cand m-am interesat de pretul uneia (prin vara), costa in jur de 60 de lei.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ovymaster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 July 06 ![]() |
Ok atunci!
De Logan nu gasesc si pe vanzatorii pe care i-am intrebat mi-au zis ca nu exista pe piata,bineinteles cu exceptia Dealer -Dedeman(suntem "vecini").Vanzatorii nu mi-au propus sa cumpar de Renault Clio......sa inteleg ca nici d'alea nu au??Si tot la dealer ajung , ca sa ma jupoaie???? ![]() ![]() ![]() Nu ies mai ieftin cu alea de Toyota???? ![]() Mai bine pun un scotch deasupra. Acu n-ar fi de bani, dar daca-mi suteste iar unu, ma zgarii!!!Devin "sponsor" pentru baietii "descurcareti"???? Merci pentru raspuns. |
--------------------
Dacia
Logan
06 Pref 1.4MPI
- BC00XXX
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Prin Vitan nu gasesti? Eu am putut sa fac rost odata cu 15 RON bucata, dar am considerat inutila achizitia lor. Apropos, semnalizarile de pe aripa se numesc lucas-uri.
L.E. Vezi la Bursa, tocmai a postat cineva un anunt de vanzare, desi pretul e... ![]() This post has been edited by prody: 22 Nov 2006, 21:03 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La ''gard'' in Vitan am vazut sigur numai ca omul e din Bacau...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
ngttrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 March 06 From: Tg.Mures ![]() |
m-au lasat si pe mine sportiv pe partea dreapta.... Chestia nasoala e cand au scos semnalizatorul au lasat doua fire sa atarne acolo... Am inteles de la service ca trebuie schimbat tot firul electric si nu doar ceea ce mi s-a furat. Becul cu sistemul de prindere e 80 ron iar toata cablaraia aferenta (2 fire mari si late) 800 ron. Am crezut ca i-mi pusca capul cand am auzit. Maine ma duc la alt service dacia sa vad daca au aceleasi scoruri si daca e asa o s-o fac pe casco.....
|
--------------------
DACIA
Logan Laureate
2006 1.5 dci
- MS 07 JUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:36 |