Automobile din Germania, Cum vi se par preturile ?
![]() ![]() ![]() |
Automobile din Germania, Cum vi se par preturile ?
radutoma |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
bmw
520d
2002
- b78wrt
|
|||
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Preturile par ok, acum depinde si ce au in dotare masinile respective. Preturile pentru americane mi se par cam piperate.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
Cred ca stii ca kilometrajul la orice masina se poate modifica si din 200.000 km reali sa arate 38.352 la bord.
In plus, tine cont de faptul ca Germania are cei mai multi km de autostrada din Europa, autostrada care este gratis, asadar la ei nu este o problema ca masinile respective sa faca vreo 300 km pe zi. Restul calcului il faci tu. La fel, parca in Cafenea este un topic special dedicat samsarilor, care ii include si pe cei deghizati in persoane juridice. Da-i un search. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma rog, daca ar fi sa ma intrebati pe mine, eu as avea o banuiala ca acest topic e de fapt de reclama...
Si daca initiatorul nu va mai intra pe aici in urmatoarele 2-3 zile, cred ca va si ajunge la la cosul de gunoi.... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, nu sterge link-ul, chiar vroiam sa fac o comanda la un Volvo nou...
Ca de la magazin nu am incredere... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radutoma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 November 06 ![]() |
nu e deloc de reclama, chiar vreau sa imi iau masina.
am gasit site-ul ala, ei zic ca aduc masini noi, sau foarte noi direct din Germania. La dealer sunt mai scumpe, nu mai zic de timpul in care se poate livra. Am fost la FORD si mi-au spus ca un Mondeo echipat cum vreau eu vine in 3 luni. |
--------------------
bmw
520d
2002
- b78wrt
|
|
gorjeanul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 30 September 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 23 Nov 2006, 10:33) Ma rog, daca ar fi sa ma intrebati pe mine, eu as avea o banuiala ca acest topic e de fapt de reclama... Si daca initiatorul nu va mai intra pe aici in urmatoarele 2-3 zile, cred ca va si ajunge la la cosul de gunoi.... Stai linistit, preturile sunt peste 15.000 de iepuroi, in marea lor majoritate. Masinile alea sunt pentru premianti, nu pentru d-alde astia ca noi, care au baut cerneala la scoala. Poate sa faca reclama cata vrea... |
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
- B-xx-GORJ L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pentru comparatii consulta si un site nemtesc. Ex: mobile.de sau autoscout24.de, care au peste un milion de masini in baza de date.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:44 |