Demontare bord pentru instalare RCD
![]() ![]() ![]() |
Demontare bord pentru instalare RCD
luigi2100 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 21 March 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce vrei sa dai bordul jos? Instalarea RCD se face "extern" fara nici o problema.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
luigi2100 |
![]()
|
pai nu se face extern, pentru ca trebuie prins un surub in spate. cel putin am vazut ca RCD-ul are un curub in spate. si apoi, cam tremura in mers RCD-ul si mai sare discul daca nu e prins cu surubul.
|
-------------------- |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
AFAIK surubul ala e doar pentru ghidare si eventual masa (bordul are deja o gaura "primitoare" fara filet) si poti sa folosesti piulitza doar in cazurile in care poti lucra "in spatele bordului" (de exemplu la o dacie veche). Altfel cum crezi ca s-ar fura asa usor cd-urile daca toate ar fi infiletate in bord?
In plus de asta nu poti pune bordul "peste" RCD pentru ca, teoretic, rcd-ul nu are voie sa treaca prin gaura din bord si sa cada inauntru smile.gif Chiar daca bordura RCD-ului este detasabila tot nu se pune bordul peste RCD. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Stimabile, si daca-i punea o cobilita, il montai linga o fintina ? Da-l dracu' de surub, crezi ca l-a prins cineva de bord ? Nici macar Dacia Pitesti nu prinde surubul ala la casetofoanele/cd-urile cu care livreaza masinile! |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
luigi2100 |
![]()
|
THANX. as mai avea o problema... biggrin.gif
io am montat ieri RCD-ul si am observat un FASAIT IN BOXE. Respectiv, RCD-ul primeste curent plus de la contact. daca e cheia in contact, are curent si deci se aprind ledurile de la RCD, chiar daca e OFF. Prin urmare, in boxe se aude in permanenta un fisit si daca RCDul e inchis, iar daca sunt cu masina in mers, aud fluierat sau fisit cind accelerez, cind semnalizez etc. nu-mi dau seama, face ceva masa? aceleasi sunete sunt si daca RCD-ul merge, trebe sa dau tare volumul ca sa acopere sunetele. ce e de facut? |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca RCD-ul e nou s-ar putea sa faca doua fire atingere pe undeva. Acelasi fasait il mai auzi daca ai conectat difuzoarele aiurea. Mie un fir de la difuzor imi facea masa si tot asa, se aprindeau ledurile cass-ului si erau doua situatii: ba canta muzica, dar cu paraziti, ba nu mai canta nimic.
Cu problema casetofonului si a surubului din spate, casetofoanele din fabrica, dar si unele casetofoane din comert au un fel de tamburus de cauciuc care intra intr-o gaura speciala din spatele bordului. Incearca prin targ poate gasesti tamburusul asta. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:04 |