dolce, televiziune digitala
![]() ![]() ![]() |
dolce, televiziune digitala
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
telit |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 August 06 ![]() |
Inca nu te-ai saturat de romtelecom?
Astia ar trebui sa ajunga la faliment, cind ne ardea buza faceau ce vroiau cu noi acum ca au ajuns ei la ananghie au scazut din preturi si fac oferte pe care le-au luat alte firme inainte. |
--------------------
logan
logan
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Degeaba se numeste dolce, daca e romtelefon in spate, pt mine e clar...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Dec 2006, 18:55) Si-a instalat careva? În general pare bună o soluție de genul ăsta, problema este cu recepția pe mai multe tv-uri simultan. Am văzut că ăștia dau moka în anumite condiții al doilea receptor... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca pt tine 75 EUR e moka...
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La el banii sunt maculatura.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu se supere romtelecom pe mine dar nici daca ar fi singuri pe piata si tot nu mi-as face abonament la ei.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Am renuntat de mult la telefonul de la romtelecom si n-as mai apela la serviciile lor pentru nimic in lume...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bei, mă lăsați?
QUOTE Pe langa avantajele televiziunii digitale, cu Dolce te poti bucura si de urmatoarele avantaje specifice: * primesti cea mai buna selectie de programe in pachetul de baza, Variety * in cazul in care ai nevoie de al doilea receiver, abonamentul pentru acesta este GRATUIT - Dolce e singura televiziune digitala care iti ofera posibilitatea sa vizionezi canale diferite pe doua televizoare cu acelasi abonament * iti oferim GRATUIT pachetul tematic Explorer Si mai mult, daca esti abonat la serviciile de voce Romtelecom: * primesti GRATUIT primul receiver si kitul de instalare * iti instalam echipamentele si iti activam serviciul GRATUIT daca semnezi un contract pe 2 ani Așa că mai studiați saitul respectiv. ![]() De fapt, nu era al doilea, era primul; pentru al doilea era abonamentul. Vă legați de toate amănuntele! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
M-am saturat de facturi de 1,5mil la Romtelecom voce...asa ca am bagat RDS, impreuna cu fibra...si vine 60lei cu tot cu net...
Ceea ce e la Romtelecom e clar ripoff, cum e si cu ClickNet...sa fim seriosi...noroc ca ai mai aparut si altii pe piata!!! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am putea face un topic separat unde sa injuram Romtelecomul, dar in acest topic propuneam o discutie despre oferta "Dolce". Discutiile despre facturile la serviciile telefonice oferite de Romtelecom sunt un pic off topic...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
cum adica singura televiziune unde poti vedea doua programe diferite cu doua televizoare?
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se refera la DTH. La Digi TV, Focus Sat, MaxTV, boom ai un receiver pt. care platesti abonamentul. Receiverul asta il poti conecta la unul sau mai multe TV dar vezi acelasi program pe toate TV. La Dolce daca vrei, iti mai da un receiver pt. care nu platesti abonament. Deci in acelasi moment poti sa vezi 2 programe la televizoarele tale
This post has been edited by kaspersky: 4 Dec 2006, 00:07 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Imi pare mie, sau defapt nici nu e vorba de televiziune prin satelit, ci de o campanie de reabonare la Romtelecom
![]() |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
kaspersky |
![]()
|
Intr-un document de-al romtelefon zicea cam asa:
QUOTE DE CE LANSĂM DOLCE? Să reducem deconectările de LTP. Să aducem înapoi clienții care s-au deconectat. Up-sell – să vindem tuturor clienților produsul 3P (LTP, ADSL, DOLCE). |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Mda .. pardon.
Doar acum am citit si eu. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine are un singur televizor cred ca este mai avantajos decat oferta generala de cablu. Am un coleg care a zis ca - si ia asa ceva pentru ca abonamentul este la jumatate fata de cat plateste el (asta in Focsani).
In momentul cand ai mai mult de un televizor cred ca lucrurile devin mai complicate (chiar daca ai sistem de rate pentru al doilea receiver, totusi platesti). Ceea ce nu-mi place mie este ideea de antena. Inchipuiti -va o scara in care toti locatarii si-au pus antene ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(clr @ 4 Dec 2006, 09:03) Ceea ce nu-mi place mie este ideea de antena. Inchipuiti -va o scara in care toti locatarii si-au pus antene ![]() Da, da' dacă stai la casă... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 4 Dec 2006, 02:05) Se refera la DTH. La Digi TV, Focus Sat, MaxTV, boom ai un receiver pt. care platesti abonamentul. Receiverul asta il poti conecta la unul sau mai multe TV dar vezi acelasi program pe toate TV. La Dolce daca vrei, iti mai da un receiver pt. care nu platesti abonament. Deci in acelasi moment poti sa vezi 2 programe la televizoarele tale Informatia asta e cam veche... De vreo doua sau trei luni au aparut receivere care comunica intre ele, unul este master, si are cartela in el, iar celelalte sunt slave (cam ca la hard-diskuri). Pe fiecare receiver poti vedea programe diferite in acelasi timp, cu un singur abonament. Singura limitare este nr. de receivere, care nu poate depasi 4 (daca se conecteaza mai mult de 4 receivere se blocheaza). Asa am eu acasa (am MaxTV). Platesc un singur abonament, am o singura cartela, dar am 4 receivere si vad programe diferite in acelasi timp. |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ii astept saptamana asta pe cei de dolce sa imi instaleze antena, reciverele etc.
abia astept sa vad ce e de capul lor.... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Kunt |
![]()
|
Sa ne zici si noua cum sta treaba. Eu unul sunt curios.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
|
|
kaspersky |
![]()
|
QUOTE(DRE @ 4 Dec 2006, 10:16) De vreo doua sau trei luni au aparut receivere care comunica intre ele, unul este master, si are cartela in el, iar celelalte sunt slave (cam ca la hard-diskuri). Pe fiecare receiver poti vedea programe diferite in acelasi timp, cu un singur abonament. Singura limitare este nr. de receivere, care nu poate depasi 4 (daca se conecteaza mai mult de 4 receivere se blocheaza). Asa am eu acasa (am MaxTV). Platesc un singur abonament, am o singura cartela, dar am 4 receivere si vad programe diferite in acelasi timp. O singura intrebare: receiverele respective le-ai primit de la operatorul DTH? ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
De la dealerul Max TV
![]() This post has been edited by DRE: 5 Dec 2006, 10:10 |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
deci: cu Max pot vedea simultan mai multe programe fara sa platesc mai multe abonamente ? adica pot sa vad la 2 televizoare 2 programe diferite, in acelasi timp
![]() ca daca da, le zic alora de la dolce sa nu mai vina in "circa 2 saptamini" ! This post has been edited by ache2: 5 Dec 2006, 15:02 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Kunt |
![]()
|
Era prea frumos sa aiba astia de la romtelecom un serviciu bun...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema e instalarea, care costa 200E pentru 2 televizoare. Banii astia ii amortizez in ceva ani buni..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
problema cu instalarea e a cui ?
ca la dolce totul e gratuit daca faci abonament pe 2 ani + 6 luni abonament gratuit ... This post has been edited by ache2: 5 Dec 2006, 15:59 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
DRE |
![]()
|
QUOTE(ache2 @ 5 Dec 2006, 16:53) deci: cu Max pot vedea simultan mai multe programe fara sa platesc mai multe abonamente ? adica pot sa vad la 2 televizoare 2 programe diferite, in acelasi timp ![]() ca daca da, le zic alora de la dolce sa nu mai vina in "circa 2 saptamini" ! Da. ![]() Si spun asta din experienta proprie, nu din reclame. |
--------------------
Audi
A4
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ei nici chiar asa totul gratis daca te abonezi pe 2 ani...ca daca ai 2 televizoare si mai tot romanul are 2 bucati, te mai costa inca vreo 75 euro, cel de-al doilea receiver.
Faza nasoala este ca ori iti gauresti termopanul ori peretele, ca trebuie sa-ti puna ligheanul si cand bagi firul in casa trbuie sa dai o gaura. Pachetul minim de programe la dolce costa 5 euro, deci 21 ron. La RDS, digi TV cablu, pachetul minim costa 21.4 ron. La dolce, toate programele costa 51 ron. La rds costa 46 ron. Este o "inginerie" a romtelecomului sa-si recupereze sau pastreze abonatii de telefonie fixa, ca cica anul asta parca au pierdut vreo 500.000 de abonati si nr. este in crestere. Se pare ca s-a desteptat si romanul si a inceput sa gandeasca. Toate informatiile le-am luat de pe site-urile lor. This post has been edited by tribunul: 5 Dec 2006, 16:23 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:50 |