Zgomot suspect la peste 2400 ture
![]() ![]() ![]() |
Zgomot suspect la peste 2400 ture
myx |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 11 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunetul dispare dupa o anumita turatie? (2500-2600) ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
myx |
![]()
|
Dupa 2500 ture e mai pronuntat, si tine pana dupa 3000. Dar dupa 3000, ori e si el mai putin pronunt, ori zgomotul motorului e si el mai mare, dar nu prea il aud. Si se manifesta numai daca merg lin. Daca accelerez sau decelerez dispare.
Stiu ca este greu sa dai un verdict de la distanta, dar pe unde am fost mi-au zis altceva, asa ca vreau sa aud si parea voastra, care pana acum s-a dovedit cea mai buna. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Tind sa cred ca e bine-cunoscutul zgomot produs de catalizator. Daca e asa, nu ai de ce sa-ti faci griji; "asa face toate domle'". La mine se manifesta la 2700-2800 acest zgomot.
Totusi acesta apare si cand accelerezi si treci prin respectiva zona de turatii; deci exista sanse sa nu fie de la catalizator. Zgomotul respectiv apare in orice treapta de viteza s-ar afla masina? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine facea pe la 2000 de ture ... acum dupa evacuare sport ... nu mai se aude ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
myx |
![]()
|
Intr-adevar si cu catalizatorul am probleme, in sensul ca e cam dus. Daca il ciocanesc se aude zgomot.
Dar zgomotul apare in orice treapta. Prima data l-am auzit in treapta a III-a, dar probabil pentru ca, cu aceasta merg si cel mai mult in oras. Si zgomotul nu este continu, pare ca si cum se freaca ceva. Se poate sa fie de la rulmentul unei role? Curelele sunt in stare buna. La tine se aude la relanti? si cum e zgomotul? continu? This post has been edited by myx: 4 Dec 2006, 16:00 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
myx |
![]()
|
Stie cineva care a avut probleme cu rulmentul de la vreo rola cum se manifesta?
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:36 |