Cd player Sony cdx-l360, nu citeste decat cd-uri originale
![]() ![]() ![]() |
Cd player Sony cdx-l360, nu citeste decat cd-uri originale
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
pe ce sistem nu merge din urmatoarele, audio, MP3 sau WMA, am panasonic si nu merge pe wma, am fost la un service, dar degeaba nu cunosc aparatul
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Radio-cd-ul este nou?
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cu ceva vreme in urma se gaseau pe piata CDuri de 650MB si CDuri de 700MB...Am avut o problema cu o combina audio mai veche, Sharp (citea doar CDuri audio, nu mp3 sau wma), care reda perfect CDurile de 650MB scrise cu Nero, in schimb pe cele de 700MB le refuza...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Am un Philps de vreo 8 ani, si face aceeasi chestie, citeste doar CD-urile originale. La inceput ii stergeam lentila cu alcool si mai mergea cate o zi, acum nu mai vrea deloc.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de raspunsuri. O sa incerc sa il curat cu un cd cleaner si cu cd-uri de 650 mega.
Radio cd-ul are frumoasa varsta de 3 ani. Cred ca o sa il schimb cu un mp3 player problema e ca e model cu fata detasabila si din cate stiu eu iti trebuie niste lamele cu care sa il scoti din lacasul in care sta. Lamelele nu le am sunt universale gasesc altele de la alt aparat care sa se potriveasca? |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Incearca cu RW-uri. E posibil sa mearga asa.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Nu stiu exact ce poate unitatea ta sa citeasca, dar daca nu citeste ca lumea CD-R, sigur nu citeste CD-RW...
Ca alta idee...ii dai din Nero finalize cd?? Ca si asta poate fii o probl... Stiu deasemenea ca la Sony vechi, nu prea citeste CD-uri scrise peste 4x...good luck! Nu e mare chestie cu lamelele alea...merg de la toate, plus ca merge si cu alte chestii care sa intre acolo, in locasul ala...du-te si tu la un magazin de audio pt masini si le dai 10mii sa ti-l scoata ![]() This post has been edited by CristiRzR: 9 Dec 2006, 02:16 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Imi pare rau, dar nu ai idee ce spui. Eu am un cd-player Sony facut in america si nu citeste decat cd-uri originale, sau Rw-uri. Orice troasca de cd la 5000 o da afara. Nu are treaba daca in momentul in care face cd-ul ii da finalize. El trebuie sa il citeasca si gata.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu am avut un DVD-player ce citea doar DVD originale, nu vroia nici un alt DVD, e aceasi chestie, readerele astea au un sistem ce recunoaste discurile originale, care de asemenea sunt marcate la inceputul pistei cu o amprenta anume, ca d'aia sunt originale.
Lasa cd-cleaner, si cd de 650, nu rezolvi nimic, sunt povesti de popa ostenit ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mauru007 |
![]()
|
M-am linistit oricum azi fac un drum pina in carrefour sa vad ce mp3 playere gasesc la vanzare si la ce preturi
multumesc se poate inchide |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
@argon
Treaba cu CDul de 650mb nu e poveste....CD-Playerele vechi, combinele audio vechi, faceau figuri la CDurile de 700mb... In cazul DVD-Playerului tau, sa nu fi fost vorba de protectia aceea cu cele 5 zone ale globului, adica: atunci cand il cumparai, nu era blocat, si citea DVDuri originale cumparate din orice zona a globului ![]() |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai a zis ca are 3 ani..existau de mult cd-uri de 700, daca avea 7 ani..poate sa ai dreptate..
DVD-ul era din Germania, de marca, o caruta de bani, si citea orice DVD original, indiferent ca era din Germania, Austria, sau inchiriat de la orice centru din Romania...conditia era sa fie original, nu home-made. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
A spus ca are 3 ani, dar la o zi dupa post-ul meu...
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
Am inteles ca writterele astea din comert nu au abilitatea de a copia inceputul ala de pista de la discurile originale, e un sistem de protectie la mijloc, o tentativa de a diminua pirateria.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Eu am avut aceeasi problema cu un Kenwood si am fost cu el la un service dar cu alt defect.Dupa ce il rezolva nenea ma intreaba,,Citeste CD-uri facute pe calculator?" eu zic ,,Nu".el ,,Pai mai dai mata 50000 si eu iti focalizez lentila ca sa le citeasca". zis si facut...De atunci CD-ul meu citeste fara probleme si originale si neoriginale dar treaba buna este ca nici nu mai sare de atunci. El a mai zis ca lentila este astfel reglata incat nu citeste decat CD-uri originale.
![]() This post has been edited by lau0678: 9 Dec 2006, 19:01 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
koss_x_treeme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 August 08 From: Craiova ![]() |
Dap e vorba de cd-uri originale si neoriginale. Cel mai probabil la echipamentele mai noi s-a scos protectia asta fiindca nu prea s-a mai auzit de necitirea unor cd-uri.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1996 / GLE
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
S-a basit mireasa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
dupa 3 ani si ceva........sigur era d'aia puturoasa
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:11 |