Furgoneta Logan
![]() ![]() ![]() |
Furgoneta Logan
bendix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm... eu nu stiu ce sa zic, dar furgoneta nu are acelasi target si aceleasi utilizari ca un papuc (adica pick-up). O sa o cumpere cei care ar fi luat/au papuc carosat, dar nu si de ceilalti. Asa ca Dacia ar fi bine sa sara in schema si cu un pick-up, mai ales ca nu cred ca-i asa de complicat sa transforme MCV/furgon in pick-up.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca in februarie urmeaza sa lanseze si pick-up si furgoneta...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 9 Dec 2006, 23:05) Hmmm... eu nu stiu ce sa zic, dar furgoneta nu are acelasi target si aceleasi utilizari ca un papuc (adica pick-up). O sa o cumpere cei care ar fi luat/au papuc carosat, dar nu si de ceilalti. Asa ca Dacia ar fi bine sa sara in schema si cu un pick-up, mai ales ca nu cred ca-i asa de complicat sa transforme MCV/furgon in pick-up. complicat nu e dar ... nici chiar foarte simplu daca la furgon merge fix aceleasi soluti constructiva ca la break, pardon .... MCV, ptr papuc trebuie musai alte suspensii pe spate, aproape obligatoriu "propulsie" daca nu chiar 4x4, iar ptr asta trebuie alt CV + cardan + diferential spate, bla, bla. oricum .... ptr piata una e "furgon" si alta "papuc" asa ca cine are nevoie sa dea repede fuga la dealer sa le goleasaca stocul de doblecabu-ri |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
Asa-zisa furgoneta este de fapt faimosul Logan MCV, cu diferenta ca nu are decat scaunele din fata si respectiv geamurile de la usile din fata (in spate este tabla in locul geamurilor).
Deci practic este aceeasi marie, cu alta palarie (deh, reducerea costurilor, 2 caroserii costau prea mult si nu mai iesea "design to cost" sau altfel spus "design to 3-d world"). In conluzie, pt. pick-up mai stati pe-aproape (poate cand o zbura porcul francofon). This post has been edited by GicaPopescu: 11 Dec 2006, 15:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Iar tovarasu' cu informatii pretioase ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
GicaPopescu, sa vezi cum faci tu fâl-fâl la primavara... Nu la mare inaltime, dar suficient sa se cheme zbor...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DFA |
![]() ![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Furgoneta (F-90 sau RF-90) o să apară prin Ianuarie/Februarie, iar pick-up-ul (U-90) prin Martie/Aprilie.
Nu m-ar mira să lanseze ambele modele unul după altul sau chiar simultan. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu din ce-am auzit, abia s-au apucat de pick-up... deci s-ar putea sa mai dureze vreun an pana iese pe piata...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu au cum să amâne prea mult pick-up-ul, furgoneta nu poate ține loc de pick-up iar stocul de pick-up-uri vechi nu o să țină o veșnicie...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(DFA @ 11 Dec 2006, 22:05) Furgoneta (F-90 sau RF-90) o să apară prin Ianuarie/Februarie[...] Mai mult ianuarie. Se zice ca se grabesc cu furgoneta |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
Soricelule, vezi sa nu faci tu fal-fal, ca eu n-am sugerat ca ai avea legaturi cu rasa porcina !
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
A... ma scuzati, n-am vrut sa zic asta, departe de mine gandul.
Si oricum nu s-ar aplica, daca dvs. ziceti ca nu va apare decat cand va zbura porcul, nu? Ar putea exista o legatura daca intr-adevar la primavara ar aparea pick-upul. Dar cum informatiile dvs. sunt ca nu va aparea, evident ca nu e nici o legatura, nu? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Ce suspensie spate vor avea pick-up-ul/furgoneta?
2. Ce sarcina utila vor avea? 3. Va incape un europalet in ele? This post has been edited by madhorsefuzzy: 12 Dec 2006, 12:18 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
1. nu stiu
2. nu stiu 3. da ![]() atat furgonul cat si pick-up-ul sunt in teste! |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 12 Dec 2006, 11:10) Corecție: conform Dacia, vânzările la utilitarele pe vechea platformă de 1310 se vor încheia pe 31 Decembrie 2006, deci în luna Ianuarie și posibil și o parte din Februarie nu se va vinde nici o Dacia utilitară... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Acum o sa vezi faza tare, ca si cu solenta, pretul la vechiul soson o sa fie mai mare decat la asta nou.
Stiu unii de ce.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
O poza, un link, o maslina ceva cu pick-up-ul si furgonu` aveti?
Merci. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai cum bre, tu din Pitesti, ne intrebi pe noi? tu care ai piese de lgn si prieteni la fabrica, hai ca asta-i buna...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
http://www.auto-motor-si-sport.ro/forum-au...;prev_next=next
Mai sus e poza cu furgoneta, daca aveti vreo poza spion cu pick-up-ul puneti-o va rog, sunt chiar curios cum va arata. Inca ceva, daca anul 2007 va insemna lansarea Logan-ului furgoneta si pick-up, anul 2008 va insemna lansarea Logan-ului hatch. Imi pare rau ca s-a inchis topicul "Variante noi de Logan". Voi pune micuta stire aici: "Renault do Brasil revela que o Logan hatch será o primeiro a chegar ao Brasil - em 2008 5/10/06 Em coletiva realizada hoje (5) em São Paulo (SP), o novo presidente da Renault do Brasil e diretor geral da divisão Mercosul, Jérôme Stoll, anunciou que o Logan hatch chegará ao mercado nacional em 2008 " ( http://www.noticiasautomotivas.com.br/cate...marcas/renault/ ) This post has been edited by bendix: 12 Dec 2006, 21:31 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
nu merge al doilea link
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
au ajuns pozele mele la toate revistele....
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
nu prea imi vine sa cred ca e noua masina mi se pare ca ar fi vechiul MCV cu geamuri spate vopsite pt ca nu are cum sa aiba acelasi sistem de deschidere la usile spate ca nu ai pe unde sa bagi marfa ar trebui sa fie niste usi culisabile asa mi s-ar pare normal
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
Mihai R |
![]()
|
esti roman tata !!! de unde atata tehnica ? puteau totusi sa faca ca la opel astra G van ... sa nu puna randu 2 de usi.
|
--------------------
Ford
Focus
- B xx xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(cadavre- @ 14 Dec 2006, 17:11) esti roman tata !!! de unde atata tehnica ? puteau totusi sa faca ca la opel astra G van ... sa nu puna randu 2 de usi. O sa fie optional. Pentru cei care opteaza pentru versiunile fara usile din spate, fabrica va suda usile de caroserie. Iar din 2009 vor suda o placuta de metal in locul manerelor, exact asa cum fac si unii tuningareti de pe aici sa aiba masini mai ... "sport" ... eliminand manerele usilor din spate. Mai mult de atat......mai greu.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(nyll007 @ 14 Dec 2006, 16:47) Ba să crezi! QUOTE(nyll007 @ 14 Dec 2006, 16:47) Păi furgoneta e făcută pe aceiași platformă cu MCV... Iar geamurile nu sunt vopsite..., pur și simplu nu există geamuri, acolo e tablă ambutisată, care dă doar impresia că ar fi geamuri... ![]() QUOTE(nyll007 @ 14 Dec 2006, 16:47) Nu sunt și nu vor fi uși laterale culisabile, ci așa cum le vezi! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
![]() This post has been edited by migabryel: 14 Dec 2006, 19:35 Attached thumbnail(s) brk4.jpg ( Size: 33.92k ) Number of downloads: 244 dacia_logan_furgon_picture_1.jpg ( Size: 39.72k ) Number of downloads: 438 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
O explicatie ar fi ca pentru furgon ar putea scoate o versiune cheala rau, in special pentru firme, care nu va avea centralizata. Teoretic pe fata ar trebui sa ajunga yalele, dar daca ne gandim ca practic primele 2 locuri se vor constitui intr-o cabina, rezulta ca nu poti deschide de dinauntru usile. Se va vinde oricum furgonu de numa, mai ales varianta cheala. Oricum pacat ca nu are usi culisante. Stiu ar fi costat, dar macar pe niste versiuni superioare daca ar fi, sau ca optional, asa e mai nasol cu incarcatul...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Mihai R |
![]()
|
sunt chiar curios daca o sa ii faca totusi acea cabina ... ca parca vad ca gandirea e buna, finalizarea e ................
|
--------------------
Ford
Focus
- B xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:35 |