CD contra radar
![]() ![]() ![]() |
CD contra radar
fane |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
- B-XX-BMW
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
E o fabulatie...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cunosc, cu problema asta tehnica nu m-am intalnit niciodata, da' nici nu am pretentia ca le stiu pe toate...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
depinde de cd
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Doar cele cu manele.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie la Logan mi-au dat un DVD blank, adica nefolosit.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e bun blank. Trebuie scris la viteza cu care ai de gand sa mergi de obicei peste limita maxima admisa.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
vijelie |
![]()
|
Nooo, se formateaza singur in rodaj...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
E doar un mit urban. Au demonstrat cei de la Mythbusters, pe Discovery, ca nu numai ca nu te ajuta la absolut nimic dar te mai si orbeste.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
fane |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci nici o sansa sa scapam de radare
|
--------------------
Dacia
Berlina
- B-XX-BMW
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ba da, sa mergem legal
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si eu care tocmai imi luasema ultimul tzidiu cu Adi Minune si Simona Senzuala...of.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
Sau, mai nou, se poate folosi un detector de radar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
e mai ieftin CD-ul
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
da e pacat de el si inutil sa-l pui la oglinda; si acuma detectoarele is legale si nu prea scumpe, deci...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Detectoare ilegale... Hmmm... Nu prea cred
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
DannyC |
![]()
|
si totusi ar mai fi o sansa: niste baieti destepti din anglia au facut o caroserie asemanatoare avionului invizibil F-117, cu multe muchii ascutite, colturoasa si acoperita cu vopsea absorbanta radar! Cum noi la Dacii nu ducem lipsa de astfel de muchii si forme patratoase nu ne ramane decat sa le vopsim cu acea vopsea si ar trebui sa fie ok!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sau.........poate pica si pe la noi un B117 sau b2i inlocuim tabla de pe masini ce ce mai ramane din avioane, (on topic => iara prind avioane).
sau.......cumparam tigai tefal si le lipim pe masina. ![]() na ca am postat in acelasi timp-oricum ramane valabila ideea cu cratita(sa vezi atunci soferitele ![]() This post has been edited by wolfin: 11 Dec 2006, 15:08 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DannyC |
![]()
|
poi detectoare le radar sunt legale de la 1, nu? Antiradarele raman in continuare in afara legii, asa-i?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Daca cd-ul e cu manele ii apar pe radar si titlurile cantecelor !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(DannyC @ 11 Dec 2006, 15:06) ...niste baieti destepti din anglia au facut o caroserie asemanatoare avionului invizibil F-117, cu multe muchii ascutite, colturoasa si acoperita cu vopsea absorbanta radar! Cum noi la Dacii nu ducem lipsa de astfel de muchii si forme patratoase nu ne ramane decat sa le vopsim cu acea vopsea si ar trebui sa fie ok!... Eu unul m-as bucura daca ar folosi vopsea care nu se cojeste... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
ATENTIE! Daca CD-ul e considerat legal, pt. ca decat detecteaza undele radarului, DVD-ul este considerat dispozitiv antiradar, fiind ilegal.
De asemenea si Floppy-ul este ilegal, pt. ca bruiaza undele radarului. Pentru camerele din orase este recomandat sa folositi blu-ray, pt. ca orbeste camerele si nu va mai inregistreaza numarul de inmatriculare. ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
DannyC |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
fereasca d-zeu. nu sunt destule cu frigiderul dupa ele ca acum mai apar si cu aragazul cu 4 ochiuri
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DannyC |
![]()
|
Corect!
Apropo de radar si detectoare! Cine e din Baia Mare si si-a cumparat detector sau antiradar il poate incerca pe B-dul Independentei: aici au montat cei de la rutiera pe un stalp un radar legat la un display digital si cand treci prin dreptul lui iti arata: "Viteza ta este:XX" !! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
DannyC |
![]()
|
Singura chestie e ca iti poate afisa doar 2 cifre...ma intreb, daca treci cu 110 prin dreptul lui ce scrie?! ca io n-am incercat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
wolfin |
![]()
|
amenda
![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 11 Dec 2006, 15:22 |
--------------------
pegas
3120
|
|
tribunul |
![]()
|
Cred ca se apuca "sa scrie" un proces verbal.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DannyC |
![]()
|
Tot ce se poate. Se zvoneste ca ar transmite imagini si la ei, la Politie...
![]() Asta l-au montat acolo dupa ce in stalpul cu pricina au intrat mai multe masini cu viteza......si nu a mai iesit nimeni din masini ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
wolfin |
![]()
|
si in B intre Piata Presei LIbere si Victoriei exista un asemenea specimen(de vreo 5-6ani-cel putin de atunci imi aduc aminte de el) si nu am auzit sa se fi plans cineva de el, poate doar sa se mire ce incet merge sau tare
![]() This post has been edited by wolfin: 11 Dec 2006, 15:46 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:35 |