Ambreiajul tine prea sus, As vrea sa-l fac sa tina mai jos
![]() ![]() ![]() |
Ambreiajul tine prea sus, As vrea sa-l fac sa tina mai jos
crys2crys |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN 1,4 Laureate
- B 20 DCV
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Incepusem sa scriu cum sa procedezi, dar cand ti-am recitit mesajul ca nu stii care este cablul .. .mai bine te duci in service.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
crys2crys |
![]()
|
Pai si nu poti sa-mi spui care este cablul?...vine cumva pe langa radiator?...daca nu pierd garantia la masina spune-mi te rog ca sa nu fac un drum in service degeaba
![]() P.S. Poate in service nu-mi convine cum mi-au reglat ambreiajul si vreau sa-l mai slabesc sau sa-l mai intaresc...ce fac?...ma duc iar la ei....asa acasa pot sa mi-l reglez cum vreau eu. Fa un efort si spune-mi te rog ![]() Merci This post has been edited by crys2crys: 12 Dec 2006, 00:48 |
--------------------
DACIA
LOGAN 1,4 Laureate
- B 20 DCV
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cablul de ambreiaj vine pana la ... ambreiaj. Trage de furca ambreiajului. Depistezi furca ambreiajului, si ala este.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
crys2crys |
![]()
|
Bun sa zicem ca-l gasesc eu...n-o fi chiar atat de gru
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1,4 Laureate
- B 20 DCV
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Are doua piulite. Una este de contra sa nu se defaca prima. Cu doua chei de 10 desfaci contra piulita si stragi cate o tura piulita. Stragi contrapiulita, faci un drive-test si daca iti convine lasi asa. Daca nu repeti operatia. Nu strage prea mut pentru ca o sa iti intre greu in viteza pe urma
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa incerci, poate or mai fi si alte tpice...
gen: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14340&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=36147&hl= |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
crys2crys |
![]()
|
Gata am inteles care e treaba. Multumesc mult pentru sfaturi si imi pare rau ca n-am facut o cautare mai amanuntita, n-o sa se mai intample. Multumesc inca odata pentru raspunsuri!
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1,4 Laureate
- B 20 DCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:05 |