muchia usii indoita, se poate repara?
![]() ![]() ![]() |
muchia usii indoita, se poate repara?
daciafan |
![]() ![]()
|
||
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
/
/
/
|
|||
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Adica ei ti-au indoit-o si tu i-ai lasat sa scape asa ?! Ba le-ai mai si multumit si platit lucrarea... Cand ai observat, atunci, imediat ? Sau s-ar putea sa fi fost indoita inainte sa mergi la revizie ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
daciafan |
![]()
|
tocmai asta e problema, ca nu stiu cand s-antamplat. potsa spun doar ca eu am ff mare grija de masina, de accea nu cred sa-mi fi scapat momentul in care s-a produs lovitura. de aceea inclin sa cred ca s-a intamplat in service, desi acolo cel ce a condus-o n-a facut mai mult de 20 m in afara razei mele vizuale. oricum fapta s-a produs, acum incerc remedierea ei si de aceea v-am cerut sfaturi.
n-am aparat foto s apun poze sa va faceti si voi o idee. am incercat cu un ciocan, intre el si tabal a m pus o laveta de sters masina (gen piele de caprioara) dar n-am avut curajul sa dau prea tare astfel ca n-am reusit mai nimic |
--------------------
/
/
/
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Ai cumva casco? vezi ca-ti trebuie autorizatie de reparatie. Mai bine du-te la politie, spune-le ca asa ai gasit-o, iei PV-ul, si apoi la casco. Daca este vizibil exista riscul sa te opreasca un nene politai in trafic.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
daciafan |
![]()
|
azi am fos mai hotarat si am reusit sa o indrept in proportie de 90%
nu sunt inca f multumit dar e totusi in regula deja merci pt sfaturi |
--------------------
/
/
/
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daciafan @ 13 Dec 2006, 09:43) [...]as plati oricat mi s-ar cere numai sa fie din nou ca inainte.[...] de aici sa inteleg ca o recomandare de a cumpara portiera noua+revopsire la un service autorizat bun.. sau depinde.... in functie de suma se poate programa vopsirea direct la pitesti la fabrica. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
daciafan |
![]()
|
din punctul meu de vedere topic closed
|
--------------------
/
/
/
|
|
bmw-fan |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 43 Joined: 9 April 06 ![]() |
si din al meu
![]() |
--------------------
BMW
530 D
2002 Edition Lifestyle
- /
|
|
daciafan |
![]()
|
bmw fan te invit sa-mi indrepti usa mai ales ca am vazut ca se poate cu un ciocan din cauciuc (se practica in mod curent in uzina de la pitesti)
|
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:00 |