probleme partea electrica
![]() ![]() ![]() |
probleme partea electrica
Eggy |
![]()
|
||
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa scoti intrerupatorul din usa (de pe stalp, de fapt) si sa vezi daca mai merge.
Poate ca totusi ti s-au forfecat cablurile ce trec prin usa. Boxa mai merge ? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
misterele Parisului soro !
vrei sa spui ca nu mai merg cind vine iarna si reinvie cind vine primavara ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Curata senzorul de la alarma ! Adica il desfaci din surub , si cureti contactul ... putin WD40 ajuta !!!
2. Desfaci fata usii cu grija , apoi cu si mai mare grija desfaci si folia alba de plastic . Apoi verifici incet sa nu fie intrerupte firele la intrarea din usa in stalp , iar daca acolo e ok , verifici toate contactele electrice si le cureti . Poti pune putin spray de contacte ! 3. Verifica daca este protejat interiorul usii de apa si daca nu cumva este blocata scurgerea apei din usa ! Bafta si sa ne spui ce ai rezolvat ! P.S. Daca te apuci sa desfaci usa paote te gandesti sa o si insonorizezi ! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 14 Dec 2006, 10:31) Incearca sa scoti intrerupatorul din usa (de pe stalp, de fapt) si sa vezi daca mai merge. Poate ca totusi ti s-au forfecat cablurile ce trec prin usa. Boxa mai merge ? da boxa mai merge QUOTE(costi @ 14 Dec 2006, 10:36) misterele Parisului soro ! vrei sa spui ca nu mai merg cind vine iarna si reinvie cind vine primavara ? chiar isi avea rostu postul tau? QUOTE(marius80_eugen @ 14 Dec 2006, 20:04) 3. Verifica daca este protejat interiorul usii de apa si daca nu cumva este blocata scurgerea apei din usa ! Bafta si sa ne spui ce ai rezolvat ! si eu banuiam ca este din cauza umezelii |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai in gluma, mai in serios, intreb si eu ce zice costi: cand e frumos si cald afara incep iarasi sa functioneze toate? Eu nu am inteles din postul tau daca mereu nu merg toate sau daca problema apare intermitent.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Eggy |
![]()
|
mai acuma nu am stat sa urmaresc exact, dar am probleme la usa respectiva in perioadele reci si cred ca din cauza umezelii, a nu se intelege ca cum apare soarele pe cer isi revin...
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:08 |