DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> examen auto, ...sau cum face bani politia

razvancc
post 13 Dec 2006, 23:50
Post #1

membru...de partid

Group: Members
From: cateodata...bucuresti!!!

So, azi am fost sa-mi mai completez o parte din alfabetarul de pe permisul de conducere, care oricum trebuia schimbat ca nu facea casa buna cu buletinul din cauza de nepotrivire de adresa. Ajung la ora 7:30 la o anume scoala de soferi si spre surprinderea mea blink.gif gaborii erau la datorie. Se striga comisiile, intram in sala si...surpriza, cf. noii legislatii se da numai o categorie intr-o zi, pentru celelalte urmand a fi reprogramati. Buuun, acum urmeaza intrebarile:
I: daca iau sala si pic traseul, mai repet sala?
R: da, sala se repeta daca picati traseul
I: daca iau sala si traseul la cat. respectiva, pt urmatoarea cat. este valabila sala?
R: dupa obtinerea unei categorii, si acum urmeaza partea interesanta se elibereaza permisul de conducere corespunzator categoriei si cu acesta te prezinti la obtinerea categoriei urmatoare, dar nu inainte de a reface dosarul ca trebuie sa castige si scoala ceva showfinger.gif
I: taxa de examinare se plateste de fiecare data?
R:un sec DA! 183.gif
In cazul meu o sa dau 4 examene, cel putin icon_mrgreen.gif , o sa-mi schimb permisul de trei ori in doua luni, pt. un kkt de "E" pe care nu-l pot da cf. legislatiei in vigoare deoarece B+E exista numa'n capu' lor, si imi trebuie neaparat "C"-ul ca sa pot sa-mi iau "E"
In replica l-am intrebat pe gabor de ce nu respecta intru totul
: ORDIN nr. 1.497 din 9 noiembrie 2006
privind procedura de examinare pentru obținerea permisului de conducere

EMITENT: MINISTERUL ADMINISTRAȚIEI ȘI INTERNELOR
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 933 din 17 noiembrie 2006 care spune ca autocamioanele cat. C folosite in timpul examinarii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: viteza max. minim 80km/h, minim 8 trepte de viteza, greutate 12t si inca cateva lucruri, a venit prompt cu raspunsul "NU NOI L-AM FACUT, NOI IL APLICAM", ce mm aplica ei io unu nu stiu, dar daca aveti de gand sa va apucati de scoala pregatiti-va sufleteste ca e naspa.

PS: chestionarele sunt decente daca ai putin bun simt sa citesti macar o data regulamentul, si se corecteaza in fata ta deci este exclus riscul de a face cap de creta aranjamente.

PS1: nu, nu am luat daca sunteti curiosi asa ca ma mai vad cu ei wink.gif

PS2: daca v-am plictisit
gun3.gif

--------------------
renault/nissan megane sedan/navarra 1.6 16v/ 2.5 turbo
Gratitude is merely the secret hope of further favors.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 14 Dec 2006, 08:10
Post #2

fan Dacia

Group: Members
From: Bucuresti

Partea cu reglementarile privind camionul de scoala e dureroasa, o sa creasca pretul scolii de soferi de la 7-8 milioane la vreo 20.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 16:48
Forum Renault