DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dispersor ce nu mai poate fi fixat

DomnulK
post 8 Jul 2004, 02:35
Post #1

ex kAndrei

Group: Members
From: Bucuresti

Zilele trecute am vrut<am si reusit> sa curat dispersoarele,becurile si interiorul stopurilor<oglinda>. Am pus mana pe ustensile , am desfacut suruburile<4 la numar/dispersor> in care sut prinse dispersoarele si am trecut la spalarea componentelor mai sus enumerate. La operatiune de remontare a dispersoarelor am constatat ca la cel de pe dreapte nu mai pot fixa 2 suruburi. Motivul fiind ca 2 din "piulitele" de plastic erau sparte. Am plecat in cautarea disperorului dreapta. Am fost la toate magazinele DACIA pe care le stiu , la Auto Marcus General<pantelimon> si in Binecunoscutul TARG. Am intrebat de dispersor si am primit raspunsul care m-a lasat masca: Avem pe stanga, pe dreapta avem doar stopul complet. Raspunsul l-am primit la toti comerciantii din targ shi la magazinele cu piese din cartier. La Service-uri DACIA shi la magazinele in cauza Se uitau la mine INTERZIS..de parca s fi cerut un motor de racheta sa il montez pe un sasiu de cart....Nu am auzit de dispersoare pentru NOVA sau SRN. Atunci am Intrebat daca au plasticul colorat de la sopul dreapta spate. Si mi-au spus acelasi raspuns ca in targ Daca vreti pe stanga, avem....pe dreapta trebuie sa cumparati tot stopul.

UNDE GASESC, sa cumpar, DISPERORUL IN CAUZA? Nu prea vreau sa cumpar tot stopul. Multumesc!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 8 Jul 2004, 14:48
Post #2

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Group: Members
From: Bucuresti

Dispersor nu stiu unde ai purtea gasi. Insa poti sa-ti faci tu singur piulitele alea de plastic ce s-au rupt.

Te duci in Metro si cumperi un fel de adeziv care seamana cu plastelina. Adica are doua componente gen plastelina care rebuie sa le amesteci, le dai o forma si dupa putin timp de intaresc. Iei putin din cele doua bucati, amesteci bine, faci ca un fel de mingiuta pe care o fixezi in locul unde erau piulitele de plastic. Astepti sa se intareasca un pic, pe urma cat inca e moale, introduci in ea un surub, il tii cateva secunde si dupa aia il scoti. Treaba asta e musai pentru a-i da pe interior forma filetului. Cat inca e surubul inauntru o nivelezi sa arate cat-de-cat bine dupa care scoti surubul. Dupa care astepti sa se intareasca, pui dispersorul la loc si il strangi cu surubul.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 23:05
Forum Renault