actuator stricat usa dreapta spate, cine mi-l repara si mie si cat costa cu totul ?
![]() ![]() ![]() |
actuator stricat usa dreapta spate, cine mi-l repara si mie si cat costa cu totul ?
cubbusiness |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Confort
|
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Acum aproape un an am dat 30RON pe un actuator
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
cubbusiness |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
ok. eu caut pe cineva care sa se priceapa. Asa pot si eu sa desfac si sa pun unul nou. dar vreau pe cineva care sa faca o treaba buna de la un cap la altul.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Confort
|
|
Pulsar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
crezi ca e asa de greu sa cumperi unul si sal schimbi .
ai de desfacut 4-5 suruburi la fata si de fixat noul actuator inauntru. in cam 30 de min il schimbi, la aldoilea o sa iti ia 10 min ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Actuator de origine "Dacia" - 39 RON
In cateva minute se schimba lejer. Doar sa ai la indemana o cheie de eurosuruburi (hexagon de nu stiu cat). Trebuie sa desfaci ansamblul incuietorii (doua suruburi in lateral) pentru ca din pacate nu ai acces la suruburile care tin actuatorul. Se scoate toata minunea dupa ce decuplezi tija de la clapeta deschidere interior. Cu putina rabdare se rezolva. P.S: ![]() |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
cubbusiness |
![]()
|
am gasit in cora cu 20 ron dar problema e ca aveau de doua feluri: cu 2 fire sau cu 5 fire. de care trebuie sa iau la supernova ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Confort
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cu 2 fire la usile din spate.....Cele cu 5 fire se pun doar la usile care se deschid cu cheia, pt a se putea deschide toate usile simultan....
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
La supernova, pentru instalatia pe care a avut-o din fabrica, 2 fire pe oricare usa. Poti sa pui si cu 5 dar tot doua ai sa folosesti.
|
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu merge pus un actuator de logan? ca in targ duminica este intre 8 si 10 roni.
De 20 roni luati 2, sa nu mai zic de 39, ca luati chiar 4 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca cumperi 4 ti le lasa si la 7.5 roni:) testat
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Pe spate si eu am crezut ca am actuatorul stricat, insa era doar intrerupt cablul de alimentare. Rezolvare: am tras un cablu de la mufa actuator (la baza stalpului sintre usi) la mufa din fata care merge la actuatorul usa fata. Mufa este pe interiorul pragului din fata. Deci am luat curent de la actuator fata si i-am dat celui din spate. Na si tu, ba...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:15 |