Problema service auto, Dubii
![]() ![]() ![]() |
Problema service auto, Dubii
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut o experienta cu ei in legatura cu vasul spalator de parbriz (era fisurat si il vroiam schimbat pe garantie) si cu faptul ca periodic trebuia sa completez cu antigel, desi Loganul avea 9 luni si cam 11mii km.
Cu vasul ala de kkt din plastic am rezolvat-o numai dupa ce am facut ceva galagie si am turnat apa in el ca sa vada tot atelierul cum curge apa pe la contraaripa dreapta fata. Ei nu si nu ca e condensul de la AC. Dupa 2 litri de apa cursi pe jos i-am convins si, dupa 3 (TREI) saptamani m-au chemat ca le-a venit "piesa" si l-au schimbat. Cu antigelul nu am rezolvat nimic, bineinteles, dar, culmea, dupa ce am fost la ei, nu a mai fost nevoie de nicio completare... DAR, din cate am vazut, treaba la ei nu se distribuie aiurea, in sensul ca tipii de la tinichigerie (erau cateva Loganuri si Renouri cam turtite pe acolo) mi-au parut mai seriosi decat nea ala care mi-a injurat masina la fiecare surub care nu se desfacea mai usor... Bafta! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
treaba e ca vreau sa ma asigur cumva ca nu umbla ei pe-acolo, spre exemplu la capota n-ar avea ce sa caute daca e lovitura in spate
|
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
spune-le in fata.. am pus sigilii in toata masina.. am si poze facute inainte sa vin in service... daca imi apare ceva diferit cand ma intorc... OTV si LAZARUS scrie pe voi... That should do the trick
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andu911 |
![]()
|
problema nu e serviceul in sine, angajatii, mecanicii.....cunosc fosti angajati de la serviceuri care aveau tot felul de piese pe-acasa....
Si ma gandesc ce-ar fi o laguna iesita din garantie, intr-un service renault ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
andu911 |
![]()
|
toate sunt la fel, tocmai de-asta nici nu vreau sa vin dupa aia sa postez pe DaciaClub...vai ce mi-au facut aia la masina, stiu ca exista probabilitatea sa-mi umble la masina si sa ia ceva si sa inlocuiasca cu ceva prost
Cred ca la capota le pun un lacat de-ala cu care incuia tataie portbagaju la dacie. E ca o sarma bagata intr-un furtun si la capete se incuie. Nu cred ca o sa il taie ![]() This post has been edited by andu911: 20 Dec 2006, 17:16 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:02 |