Am rugina pe masina cum scap de ea
![]() ![]() ![]() |
Am rugina pe masina cum scap de ea
Xionz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
73
- TM 05 UCD
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca exista destule topicuri despre treaba asta. Foloseste functia cautare.
Mai pe scurt: - se identifica zonele cu pricina unde rugina este prezenta; - se spala cu apa zona respectiva de mizerii/impuritati/gunoaie; - se curata cu smirghel/perie de sarma depinde de ce scula iti incape in locul cu pricina; daca e pe la incheieturi se demonteaza piesele care incomodeaza; - se curata pana suprafat tablei este curata; ca solutii cu care sa dai pe tabla sa iti curete rugina fara sa iti afecteze si tabla masinii nush ce sa zic; - dupa ce suprafata e curata se sterge cu o carpa uscata sa nu ramana resturi de material; se aplica un strat de grund; - dupa ce s-a uscat se da cu vopseaua de culoarea care era initiala pe suprafata respectiva. This post has been edited by ionutctn: 21 Dec 2006, 11:37 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Feruginol se da pe tabla ca sa curete urmele de rugina. Se da cu o pensula pe tabla si se lasa putin, dupa care se spala bine cu apa zona si se da cu grund.
This post has been edited by 2dor: 21 Dec 2006, 12:11 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Xionz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 December 06 ![]() |
Si in caz ca rugina a inceput sa manance tabla ? Cum se aplica chitul acela ?
|
--------------------
Dacia
1300
73
- TM 05 UCD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:08 |