dvd writter, more speed?
![]() ![]() ![]() |
dvd writter, more speed?
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
update-ul de firmware nu te ajuta la marirea vitezei de scriere a cd-urilor/dvd-urilor din cate stiu eu...Updatele de firmware doar iti inlatura anumite blocaje (codarea dvd-urilor pe anumite zone). Nu e periculoasa updatarea de firmware. Se face in 30-40 de secunde. Este un executabil care se ruleaza si ala isi face singur toata treaba.Iti spune programul ce trebuie sa faci. Din cate imi amintesc nu trebuie sa ai nici un cd/dvd in unitate, sa nu ai nici un program care sa ruleze, si dupa ce isi face update trebuie sa restartezi calculatorul. Recomandare : daca ai de unde sa faci rost de un UPS foloseste-l pe parcursul updateului de firmware pentru ca daca se intrerupe curentul... bye bye dvd-writer....
In principiu firmwareul il gasesti pe net si e free downloadable... Unii producatori de unitati optice pun ei firmwarele pe site.... Spor . L.E Poti cauta aici diferite firmwareuri pentru unitatile optice. (sper sa nu mai iau iar Warn pentru linku' asta ca ![]() ![]() ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 22 Dec 2006, 12:15 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:31 |