Obiecte lipsa de pe masina
![]() ![]() ![]() |
Obiecte lipsa de pe masina
Tzutzi |
![]()
|
||
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Prin vitan ar fi o idee?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu prea am incredere in chestiile de acolo, plus ca au o atitudine oamenii aia
![]() ![]() Oftopic: klaus nu mai ai solenza? ![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
A avut DSN.
Embleme si antena gasesti la standuri, e impropriu sa le numesti magazine. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Doamne unde am ajuns. Hai antena ca antena, capacele de la ventil sa spunem ca avea cineva nevoie, dar abtipildurile alea sa le fure e chiar culmea. Daca era vre-un AMG mai spuneam ca au luat meseriasii sa isi puna pe berlinele cu "tiuning", dar maine poimaine vezi ca se fura autocolante de pe taxiuri sau flacarile de pe masinile "tiunate". In primul rand ca abtipildurile alea nu stiu daca se mai lipesc la loc.
This post has been edited by 2dor: 27 Dec 2006, 08:39 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Tzutzi |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Antena (doar batul) l-am gasit de cumparat la un magazin de piese auto mai pricopsit cu vreo 8 RON. Colanetele cu Scala le poti face la un centru copiere (visual tuning, parasolare auto , etc) dar sa vi cu modelul. Capacele si mie li le-au speriat de vreo 2 ori, dar cred ca niste copii au fost autorii marsaviei, se potrivesc si la biciclete. Nu pune din alea cromate, alea din plastic sunt 60 bani.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bat de antena ia de pe la dezmembrari iar autocolante gasesti SIGUR la reprezentanta unde sunt ~20RON.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
Tzutzi |
![]()
|
pai nu de bat am nevoie, ci de tamburusul ala din varful batului(antena propriu zisa)
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aia nu e "antena propriu-zisa" ci e un dop de cauciuc ornamental. Antena este tija metalica.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
Reed |
![]()
|
Se pare ca cine a luat "motul" a tras energic de el si a smuls si antena (bara) din lipitura de la baza si poate a mai provocat si alte "bucurii" locale. Verifica daca bara are contact electric cu surubul antenei (desfileteaz-o).
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:38 |