cum schimbi becurile de la bord?
![]() ![]() ![]() |
cum schimbi becurile de la bord?
catalin 22 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 28 December 06 From: ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 L
1995 break
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
in primul rand bine ai venit pe forum!
nu dai nici un bord jos! scoti scrumiera acolo ai 2 suruburi, si 2 suruburi chiar in dreptul ceasurilor. apoi cu grija scoti toata masca aia de la bord(ce alcatuieste consola si inconjoara ceasurile si o sa ai loc destul sa schimbi becul. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
ba trebuie s-o dai jos , eu aveam ars becu de la martoru de ulei si am fost la service si o trebuit sa dea jos bordu....nasoala chestia
|
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
am dat jos ceasurile, nu exagerez dar cred ca si de 5,6 ori intr-o zi(ceasuri albe,lumini, teste,nebunii) fara sa scot nici un bord.
ca sa scoti bordul trebuie dat parbrizul jos. e logic ca cei de la service sa procedeze asa ca doar trebuie sa scoata si ei ceva ore de manopera. cui ii place sa se munceasca degeaba poate da bordul jos, dar daca vrei iti schim orice bec vrei tu din bord in mai putin de 5 min! |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
QUOTE(marius-gabriel @ 28 Dec 2006, 02:11) am dat jos ceasurile, nu exagerez dar cred ca si de 5,6 ori intr-o zi(ceasuri albe,lumini, teste,nebunii) fara sa scot nici un bord. ca sa scoti bordul trebuie dat parbrizul jos. e logic ca cei de la service sa procedeze asa ca doar trebuie sa scoata si ei ceva ore de manopera. cui ii place sa se munceasca degeaba poate da bordul jos, dar daca vrei iti schim orice bec vrei tu din bord in mai putin de 5 min! Bun, asa se face la 1310. Dar la 1300? Am citit pe undeva pe forum ca pur si simplu s-ar baga mana pe sub bord si pe pipaite, s-ar gasi si schimba becurile alea. Am incercat dar in afara de a "ciufuli" firele alea, n-am facut nimic. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu mai deshideti topicuri cu probleme discutate.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...chimbare+lumina |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:36 |