DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Alarma + inchidere Metro

randomm
post 30 Dec 2006, 10:16
Post #1

Ex Dacia owner

Group: Members
From: Iasi

In urma sustragerii din masina a cd/mp3 player-ului m-am hotarat ca ar fi timpul sa imi pun si eu alarma si inchidere. A fost cineva recent prin Metro si are idee daca se mai gasesc kit-uri formate din alarma+inchidere? Acum o luna erau, dar nu mai stiu care este situatia acum. Mai exista promotia sau ma plimb pana la Metro fara sa rezolv nimic?

--------------------
Opel Astra G 2000 - BT-03-TBF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 30 Dec 2006, 10:25
Post #2

Mesaj semiautomat

Metro, Sellgros, Cora, Carefour, se gasesc in toate la pret apropiat, adica 110 roni setul, marcile Thor si TypeR de regula.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
C a t a l i n
post 30 Dec 2006, 10:26
Post #3

Sunt destule, si nu numai in metro, in toate magazinele de gen...
Dar eu zic ca nu rezolvi nimic sad.gif ! Am cumparat si eu alarma+inchidere, dar mai mult pt a putea deschide masina si portbagajul din telecomanda... Cel mai bun antifurt pt cd/mp3 player e sa pleci cu fata dupa tine...
Acele alarme au doar un senzor de soc, destul de aiurea de reglat, ori suna mereu, ori nu suna deloc, si chiar daca suna, tot iti fura ce vrea... Se fura playere din masini mult mai greu de deschis, si cu alarme mai rasarite...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
argon
post 30 Dec 2006, 10:28
Post #4

Mesaj semiautomat

Eu sunt multumit, nu a dat nici o alarma falsa, si ledul care clipeste descurajeaza găinarii, ca astia se uita la Dacii in general. Eu am schimbat ledul cu unul albastru, ca la alarmele scumpe icon_mrgreen.gif

Oricum eu am pus alarma pentru telecomanda, sa o folosesc cu inchiderea centralizata care face toti banii, e foarte comod sa nu mai bagi cheia si sa te intinzi prin masina sa deschizi celelalte usi..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
randomm
post 30 Dec 2006, 10:48
Post #5

Ex Dacia owner

Deocamdata eu vreau sa montez doar alarma, e prea frig sa ma apuc de montat si inchiderea. Acum cand mi-au furat playerul din masina ii lasasem fata sub scaunul pasagerului, cat am fost la un suc intr-un bar. Toata actiunea a avut loc in decurs de 30 de minute. Si chiar fara fata, mai am pe masina si boxele care mi-au fost aduse din USA. Ce se poate gasi aici sunt numai chinezarii si nu se compara la calitatea sunetului. Deci prefer o alarma, care chiar daca nu e extra mega performanta, descurajeaza gainarii (citat argon). Deocamdata in Iasi avem doar Metro, restul sunt in curs de constructie. Sper sa gasesc in Metro ce ma intereseaza.

--------------------
+
sorin1983
post 30 Dec 2006, 11:23
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

ca sa faci o smecherie si sa mai intarzii un pic hotii pui inchiderea centralizata si scoti yalele de pe fata din functiune!

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Amedeus
post 30 Dec 2006, 11:47
Post #7

Membru cu Logan

From: TM

Nu tine ! Pe la noi au inceput sa sparga geamurile. Mai bine sa poata deschide usa si alarma sa sune, decat sa-ti sparga geamul (chiar daca suna alarma ai o paguba in plus)

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
lucian_v
post 30 Dec 2006, 12:49
Post #8

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(sorin1983 @ 30 Dec 2006, 11:23)
ca sa faci o smecherie si sa mai intarzii un pic hotii pui inchiderea centralizata si scoti yalele de pe fata din functiune!
*

si daca ramai fara baterie sau se defecteaza inchiderea? biggrin.gif

argon are dreptate...e mai comod.

This post has been edited by lucian_vlaicu: 30 Dec 2006, 12:50

--------------------
--- --- --- - ---
+
B-38-NFS
post 30 Dec 2006, 19:52
Post #9

membru

From: BUC -DR TABEREI

degeaba !!!!!!!!!! asa am avut eu la nova au indoit usa pt un cas de cateva sute .......asa ca ....

--------------------
spark /chevrolet solenza/dacia 2006/2005 - b-23-REU
NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
+
B-38-NFS
post 30 Dec 2006, 19:53
Post #10

membru

From: BUC -DR TABEREI

degeaba !!!!!!!!!! asa am avut eu la nova au indoit usa pt un cas de cateva sute .......asa ca ....

daca ramai fara baterie se poate intra prin porbagaj pt a deschide o usa din spate e mai complicat dar se mai poate intra in masina .

off topic : scuze pt al 2 post

This post has been edited by B-38-NFS: 30 Dec 2006, 19:56

--------------------
spark /chevrolet solenza/dacia 2006/2005 - b-23-REU
NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
+
randomm
post 31 Dec 2006, 11:37
Post #11

Ex Dacia owner

Am fost ieri in Metro, nu mai sunt kit-uri la oferta, abia pe saptamana viitoare mai aduc (asa a spus unu care era pe acolo). La mine e mai greu cu intratul prin portbagaj ca am butelia de GPL, dar se pot trage 2 fire pana in portbagaj care sa stea ascunse bine. Firele respective sa fie legate la acuatorul de la portiera soferului. In cazul in care ramai fara bateria, alimentezi scurt acuatorul la o alta baterie si deschizi o portiera.

--------------------
+
C a t a l i n
post 31 Dec 2006, 11:46
Post #12

Intr-un topic asemanator, cineva venise cu o idee asemanatoare, dar acele fire sa alimenteze alarma si IC, in cazul in care bateria masinii a decedat, iar firele puse undevva in compartimentul motor, izolate, usor accesibile, (defapt 1 singur fir, cel de +) astfel incat chiar daca pui 12v prin acel fir, sa nu poti deschide masina decat din telecomanda...
Daca te hotarasti sa elimini yalele usilor, fa la fel si cu cea de portbagaj, si vezi ca alarma are canal pt deschidere portbagaj din teledomanda, eventual faci si un buton pe bord pt deschidere, si pe capacul portbagajului montezi un actuator...gasesti detalii in cateva topicuri pe acest forum...
Cum se spunea mai sus, cred ca prin eliminarea yalelor intarati hotii, nu ii descurajezi, si exista metode elegante de a deschide o dacie, si fara yale, si fara a sparge geam, iar alarma cred ca urla degeaba...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 16:51
Forum Renault