DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Calitatea diferita la LOGAN?, masini exportate vs masini pt intern

Calitatea diferita la LOGAN?

Da [ 16 ] ** [42.11%]
Nu [ 22 ] ** [57.89%]
Total Votes: 38
Guests cannot vote 
rue
post 2 Jan 2007, 11:24
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Internet

In vechea traditie Dacia masinile pt export erau mai bine verificate si ajungeau sa fie cunoscute pt o calitate mai buna.
este cazul si pt logan? Renault mentine nivelul normal?

Eu unul am optat pt o masina reimportata (deci anterior exportata in HU) dar si din alte motive nu numai calitatea: lipsa TVA ului, configurarile mai lejere, termenul de livrare, garantia 3 ani in HU (doar 1,5 ani in RO - vocea clientului a zis).
In caietul de service am garantia 3 ani in UE.
Daca deja suntem UE oare nu e 3 ani acum si in Romania?

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maryus_83
post 2 Jan 2007, 11:28
Post #2

Membru autentic

From: Brasov

In niciun caz nu cred ca Dacia a ramas la vechea traditie.... Masinile ies de pe aceasi linie de asamblare indiferent de tara de destinatie.

--------------------
Dacia/Reno Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci '08/'12
Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
+
EUROPE_
post 2 Jan 2007, 11:31
Post #3

membru reactiv

From: Craiova

Nu știu și nu cred că ar trebui să se facă diferențe. Fiecare mașina are personalitatea ei. Poate că la cele pentru export se lucrează cu o oarecare atenție.

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
rue
post 2 Jan 2007, 11:35
Post #4

Membru autentic

eu de ex am tot citit pe forum de oameni care isi cumpara aparatoarele de noroi la logan separat.
eu am observat ca pe fata le aveam deja fara sa fac eforturi.
Masina a fost la livrare in stare perfecta si in ce priveste pregatirea de vanzare (asteptarea aia) a fost adevarata ca a iesit spalata si era ca noua.

acum 4 ani cand cumparam pt firma breakuri ne a zis sa revenim mai tarziu sa le pregateasca si le au dat jegoase ca de pe trailer.

offtopic: first aid kit, triunghi, set becuri, covorase - au fost default.

sper ca moderatorii sa nu cenzureze sau sa ascunda topicul prea repede!

This post has been edited by rue: 2 Jan 2007, 11:38

--------------------
+
Adrian78
post 2 Jan 2007, 13:47
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu nu am primit setul de becuri. De covorase nu mai incape discutie ... nici macar o bucata de carton ... ceva acolo ... cand s-a urcat "tipu' de la cablu" sa imi prezinte masina imi facea pe inima cand tropaia cu picioarele murdare pe mocheta mea nou-nouta ... da' nici macar un breloc nu au vrut sa imi dea, desi l-am cinstit destul pe "tipu' de la birou" ... sad.gif

This post has been edited by Adrian78: 2 Jan 2007, 19:26

--------------------
Logan Laureate 1.6 gri perla
"Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
+
Giurisici Fabian
post 2 Jan 2007, 15:18
Post #6

Membru autentic

nu cred ca sau pastrat vechile traditi cu dacia pt export si dacia pentru intern,
eu cand am ridicat masina de la cobalcescu mi-a dat-o spalata pe afara iar in interior era un angajat care curata plasticele ,manerele de la usi, bordul, de praf si urme de degete blink.gif am ramas mirat si eu de chestia asta.mi-a dat setul (triunghi trusa si stingator),covorase.Setul de becuri nu mi-a dat.iar sigurantele de rezerva sunt pe capacul de la tabloul de sigurante din stanga.
Pana acum sunt multumit de masina nu am avut nici o problema cu ea, smile.gif decit am bagat benzina si am dat cheie happy.gif

This post has been edited by Giurisici Fabian: 2 Jan 2007, 15:22

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
Kunt
post 2 Jan 2007, 15:49
Post #7

Membru lenes

Nu cred ca sunt diferente calitative intre cele pt export si astea de intern, cele de export au alte dotari insa, din cate am vazut.
Ma mira insa ce spuneti in legatura cu pregatirea masinii inainte de vanzare. Eu am primit-o aranjata perfect, curata, cu numerele puse, cu celofanele de pe scaune date jos (poate ca vroiam sa le mai tin vreo 5 luni pe scaune, ca asa fac unii biggrin.gif ) iar un baiat de acolo mi-a prezentat toata masina de la cap la cap. Covorasele si celelalte accesorii au fost contra cost insa.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
rue
post 2 Jan 2007, 16:04
Post #8

Membru autentic

am comentat si de serviciul de livrare dar in principiu ma refer totusi la masina.

--------------------
+
l@u
post 2 Jan 2007, 16:09
Post #9

Membru autentic

Diferentele cred ca se fac la nivel de dealer de aceea unele vin cu aparatori de noroi,altele cu covorase altele cu trusa de becuri etc etc.Default trebuie sa fie echipate cu-trusa medicala ,stingator ,triunghi,rezerva,cric,ochet remorcare si sarma ptr. scos capacele sau antifurtul de la jentile de Al.

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
bulan
post 2 Jan 2007, 19:59
Post #10

Membru autentic

QUOTE(Kunt @ 2 Jan 2007, 15:49)
Nu cred ca sunt diferente calitative intre cele pt export si astea de intern, cele de export au alte dotari insa, din cate am vazut.
*

In perioada comunista la uzina toate piesele si subansamblele cumparate de uzina erau verificate pe bancuri de probe si cele care treceau testul mergeau la sectia montaj final.Cele care nu treceau testul erau returnate furnizorilor cu aviz de expeditie fara valoare comerciala refuz CTC.Bineinteles ca furnizorii nu aruncau piesele ci le vindeau ca piese de schimb.Linia de montaj e una si operatiile sunt identice dar pot diferi doar dotarile.Caroseria dupa ce iese de la vopsitorie pe usa din dreapta i se aplica niste abtibilduri pentru a sti muncitorii ce dotari sa monteze pe caroseria respectiva.

--------------------
a b c
+
lucian_v
post 2 Jan 2007, 23:28
Post #11

Membru autentic

From: Bucuresti

Se fac asa pentru ca romanii oricum le cumpara...mentalitatea care nu a disparut si nu o sa dispara prea curand la foarte multi.
Principalii vinovati sunt aia care isi spun "dealeri" care la noi nu sunt decat bisnitari in marea lor parte...dar cum spuneam mai sus, atata timp cat fr@***** cumpara si profitul vine....e normal sa nu se schimbe smile.gif
Chestia asta se regaseste cam in toate domeniile in tara asta nu numai la dacia...

--------------------
--- --- --- - ---
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 22:05
Forum Renault