tapiserie 1307
![]() ![]() ![]() |
tapiserie 1307
aviasol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai sunt diverse ateliere,dar nu fac cine site ce calitate la scaune dupa catva timp de folosire se "duce" buretele si nu mai stai " corect" in scaune.
din ce an e masina? mai bine incerci sa vinzi scaunele din fata:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
pune de bmw de ala mai vechi...urs...cauta la dezmembrari....am vazut eu pe o dacia asa ceva si scaunele si bancheta....se potriveau exact....succes la cautat si tre sa scoti si vreo 100E din buzunar....da merita....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
pune in fata scaune de clio 2 se potrivesc la fix
|
--------------------
/
/
/
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
s-ar putea sa mearga ...da omu cauta ceva mai ieftin ....alea-s mai scumpe...oricum buna idee.
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
eu sincer vreau tot unele de dacie dar retapitate ca astea s-au facut ca dracu. masina a fost folosita la munca iar acum s-a retras din activitatea de "productie". Am sa o folosesc sa mai car una alta - "home use". Cum in garderoba mea nu se regasesc salopete sau alt tip de echipament "hard" m-am gandit ca ar fi util sa-i schimb tapiseria.... Daca gasesc o solutie eftina de a pune niste scaune de reno / etc. .... cu atat mai bine
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuze ca nu o sa fiu foarte exact:). Eu am probat in papucul unui prieten scaunul de la sofer luat de pe un opel (cred), cu reglaj lombar printr-o pompita manuala (cu aer:)). Era calumea, confortabil, OK.
Poate a mai auzit careva si iti da o informatie exacta, eu stiu ca era de pe un opel. In final, eternul: "vezi pe la desmembrari" ![]() Dar daca zici ca vrei de tot de Dacie, si stai cu ochii in patru o sa vezi pe la parterurile de bloc tapiseri destui si pentru masini, stiam pe Hristo Botev cu Mosilor (dar demult), parca si prin amzei, s.a., si stai pe capul lor alegi materialul suport (buretele ala), tapiseria initiala, etc. si o sa iasa calumea. ![]() Bafta! This post has been edited by AutoVic: 7 Jan 2007, 03:28 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Mai este undeva pe bd Uverturi un atelier, unde exact cum ai zis tu dai scaunele si iti dau altele in loc!Acum un an si ceva cand am intrebat eu era parca 1 mil pt scaunele de pe fata!Aratau destul de bine cele expuse dar de fiabilitatea lor in timp nu stiu ce sa iti zic!Un vecin parca si-a pus dar tatal lui facea taximetrie si intr-un an jumatate scaunul de la sofer s-a cam dus, bine asta avand in vedere ca tatal lui are peste 110 kg si mergea cu masina zilnic fiind taximetrist!
Ai doua variante dai scaunele tale si iei altele in loc sau astepti sa le faca pe ale tale! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:28 |