probleme in treapta a 5-a, suiera si sare schimbatorul din viteza
![]() ![]() ![]() |
probleme in treapta a 5-a, suiera si sare schimbatorul din viteza
serban83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 21 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.6 MPI
|
|||
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Cred ca problema suieratului s-a mai discutat (da si tu un search!). Si la mine suiera in treapta a cincea, dar numai daca merg subturat. Incerc sa n-o fac!
De partea a doua m-a ferit Dumnezeu pana acum! Oricum este o chestie pentru care se impune vizita la service! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
Tu o calci intr-a V-a la 50 la ora?????????
|
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
serban83 |
![]()
|
nu o calc... era doar un exemplu putin exagerat, ca sa se inteleaga clar care-i situatia in care apare suieratul.
problema mea e ca nu suiera doar cand merge subturat, ci cam tot timpul in treapta a 5-a cat timp sunt in accelerare, si mai ales atunci cand e si putin subturata. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.6 MPI
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Sugerez o reglare a timoneriei schimbatorului de viteza !
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
serban83 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.6 MPI
|
|
KOSTY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 January 07 ![]() |
SAL........SI A MEA ARE UN SUIERAT INTR-A 5-A TOT TIMPU!!!!!AM FOST CU O MASINA A UNIT TIT DIN SERVIS DE LA DACIA SI LA FEL II FACEA SI AVEA 12.000 KM!EU AM GASIT REMEDIU..DAU DRUMU LA MUZICA SI NU SE MAI AUDE
![]() BAFTA |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4
- BV-20-ARC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
KOSTY, sa stii ca noi stim sa citim si literele mici de tipar, nu trebuie sa folosesti doar majuscule, ca pe aici lumea e mai cu scoala. Cel putin cu liceul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
KOSTY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 January 07 ![]() |
Salut,aveti idee ce e cu suieratu in a 5-a?
Nu cred ca e o problema ,doar ca deranjeaza la urechi. Apropo verificati uleiu in cutie cine mai are suierat in cutie ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4
- BV-20-ARC
|
|
bae |
![]()
|
Kosty, vad ca ataci chestia asta cu suieratul pe toate fronturile! Daca stii ceva, spune-ne si noua! Daca nu, atunci ce-i chestia asta cu verificatul uleiului din cutie? L-ai verificat tu si-a iesit lipsa, ori ce?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu, nu iese lipsă la apel..., ci se schimbă uleiul!
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
bae |
![]()
|
Ai avut tu problema asta si dupa schimbarea uleiului din cutie s-a rezolvat? Sa inteleg ca asta este solutia ca sa scapam de suierat? Pai ce-are uleiul cu care a venit din fabrica de trebuie schimbat? Si cu ce ulei zici tu ca ar fi indicat sa fie inlocuit cel vechi? Ca banuiesc ca in cutie este din ala scris in carte (mi-e lene acum sa ma duc sa vad cum ii zice!).
This post has been edited by bae: 10 Jan 2007, 02:43 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
suieratul + iesirea din viteza a 5a este lipsa ulei in CV (din proprie experienta pe DSN).Sfatul este sa il si schimbi cu un ulei intermediar si nici nu o sa mai ai probleme cu suieratul.
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
bae |
![]()
|
Nu stiu ce experienta ai avut tu cu DSN, ca eu am tinut-o patru ani pe-a mea si n-a suierat nimic.
Revenind la Logan: aici este vorba de masini noi-noute, cu nr. de km parcursi < 10.000. Ce se putea intampla cu uleiul din CV? Tu zici ca este ulei lipsa, DFA ca nu, doar ca trebuie schimbat! Ce sa mai intelegem? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Ca uleiul nu-i de calitate.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(serban83 @ 4 Jan 2007, 13:19) am un logan 1.6 mpi ambition. l-am cumparat sh, avea 5000 km la bord, acum are 7200, si e inca in garantie. problema: in treapta a 5-a (DOAR in treapta a 5-a ![]() Eu zic sa o vinzi daca tu vrei sa o calci tare cu a 5-a la 50 ! VINDEOOOOOOOOOO!!! |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bae |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si ma rog care ar fi acele explicatii? despre uleiul din cutie,s-a mai discutat si s-a ajuns la concluzia ca-i cam "marmelada"...
Da-i o cautare, ca vad ca esti vechisor pacilea. This post has been edited by bobo77: 10 Jan 2007, 23:04 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bae |
![]()
|
Daca s-a mai discutat, da si tu un link. Si daca-i asa cum spui, atunci asta nou pe care-l recomanda ei cum o fi, nu-i tot din ala?
Credeam ca esti si tu amabil sa dai un link, ca vad ca iti place sa scrii. Mercic! This post has been edited by bae: 11 Jan 2007, 00:28 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
grassoo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 June 11 ![]() |
Bai baieti, luati in serios treaba cu suieratul. Am un logan 1.6 16 si am avut numai belele cu el. In principal cred ca sunt din cauza servisului IPSO actual SERUS Ploiesti dupa ce mi-a schimbat motorul (pentru care nu va impui capul pe aici) am inceput sa am un suierat la cutie, iar maneta de viteze parca nu mai era atat de rigida ca mai inainte.
Saptaman trecuta am mers spre Constanta si s-a auzit o trosnitura in cutie si pe urma zgomot puternic. Cand calc ambreiajul nu se mai aude. Am verificat si imi intra toate vitezele din fata in schimb in marsarier nu mai intra. M-am uitat sub masina si este murdara de ulei desi nu am observat niciodata vreo pata. Maine o duc la un nenica sa-i fac constatrea ca la Dacia doar sa uita la ea si imi sar 4-500 ron. Mi-e groaza de ce ma asteapta... Va tin la curent.... |
--------------------
Dacia
Logan
2008 /1.6 16v
- PH 78 TUR
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Ulei in cutie mai ai?Pinionul de a V-a e cel mai departe pe rampa de ungere si daca nu ai ulei suficient el lucreaza cu zgomot.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca ramai fara ulei in cutie, nu sta bagata in viteza, trebuie sa tii maneta cu mana, pt. ca ti-o arunca din viteza.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
grassoo |
![]()
|
Dupa cum spuneam am fost cu masina la un mecanic...bineinteles nu la service dacia ca ma usca de bani. A constatat ca am ramas fara ulei in cutie din cauza simerigului de la planetara din stanga. Se pare ca asta lucreaza direct in cutie.
Nu a apucat sa se strice prea multe. Mi-a bagat ulei in cutie si intra in toate vitezele insa sueratul persista. Am ales varianta cea mai iefina la recomandarea mecanicului care mi-a zis ca ar fi bina sa elimin doar scurgerile "ca la cum intra in viteze este inca ok". Am inteles ca trebuiau inlocuite vreo 2 pinioane 2 rulmeti ....care ar fi costat cam 1400lei. Asa am facut-o cu 400 si am ramas cu sueratul cat o tine... Apropo vrea cineva o masina ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 /1.6 16v
- PH 78 TUR
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
adica 400 de lei ai dat pentru un pus de ulei in cutie?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
drogas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 February 12 ![]() |
uleiul de cutie e undeva la 80 de ron restul pana la 400 e manopera pentru desfacut scutul si demontat inca 2 suruburi la cutie ....
I love you Romania |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(grassoo @ 25 Jul 2012, 11:13) Dupa cum spuneam am fost cu masina la un mecanic...bineinteles nu la service dacia ca ma usca de bani. A constatat ca am ramas fara ulei in cutie din cauza simerigului de la planetara din stanga. Se pare ca asta lucreaza direct in cutie. Nu a apucat sa se strice prea multe. Mi-a bagat ulei in cutie si intra in toate vitezele insa sueratul persista. Am ales varianta cea mai iefina la recomandarea mecanicului care mi-a zis ca ar fi bina sa elimin doar scurgerile "ca la cum intra in viteze este inca ok". Am inteles ca trebuiau inlocuite vreo 2 pinioane 2 rulmeti ....care ar fi costat cam 1400lei. Asa am facut-o cu 400 si am ramas cu sueratul cat o tine... Apropo vrea cineva o masina ![]() QUOTE(kxz @ 25 Jul 2012, 12:22) QUOTE(drogas @ 26 Jul 2012, 10:27) uleiul de cutie e undeva la 80 de ron restul pana la 400 e manopera pentru desfacut scutul si demontat inca 2 suruburi la cutie .... I love you Romania |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai mai ca este exagerat ce dracu, cum ai putut fi de acord nu stiu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
grassoo |
![]()
|
Stai ca daca scoti planetara din stanga trebuie sa inlocuiesti un rulment, un simering si burduful. Deci toata afecerea a fost 400 ron
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 /1.6 16v
- PH 78 TUR
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
grassoo |
![]()
|
Frate citesti si tu ce este p-aici sau vorbesti sa te afli in traba? Ai citit ca A CURS ULEIUL PE LA PLANETARA....deci ETANSAREA era bulita si trebuia inlocuita?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 /1.6 16v
- PH 78 TUR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 18:35 |