Tuning exterior.....Dacia 1310, cat mai ieftin si cat mai bun=))
![]() ![]() ![]() |
Tuning exterior.....Dacia 1310, cat mai ieftin si cat mai bun=))
Bi$hop |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
A, esti din dolj...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Bi$hop |
![]() ![]()
|
Si care e problema dak sunt din Dolj????
![]() |
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Misto masini prin Dolj p-acolo.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Cafenea?
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
cmres80 |
![]()
|
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
ba exista tuning ieftin si de calitate
![]() ![]() p.s. si pana la urma ce vrei sa faci Bi$hop Tuning Exterior sau Interior? aaa si era sa uit mai trebuie sa stii ce inseamna TUNING! This post has been edited by ionut17: 4 Jan 2007, 20:57 |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
mai bi$hop lasa limbaju de mirc pe aici !
ca sa-ti raspund si eu la intrebarea ta :una la mana e sa-ti faci motoru ca la carte-abia atunci ai sa poti sa atingi toate valorile de timp si randament ,a masinii, care sunt scise la carte(si nu de alta da faci vreo liniuta si ii intoxici cu fum pe cei de pe margine! ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Bi$hop |
![]()
|
ms pt sfaturi.......totusi stiu ce inseamna cuvantul "tuning".....stiu cu ce se mananca....sunt nou pe site si vroiam sa aflu si ideile celorlaltzi k sa imi tunez masina cu bun gust.....si mha intereseaza in mod special tuningul de interior:D
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tuning tradus motamo in romaneste inseamna "acordaj fin", il intalnim in electronica la receptionarea semnalelor radio.
De aici a si fost preluat. Initial se facea "acordajul fin" asupra performantelor motorului, scotand din aceasta cat mai multa putere prin reglaje si inlocuirea unor subansamble cu altele mai performante. Apoi termenul s-a largit, cuprinzand si ameliorarile aduse aerodinamicii caroseriilor ca apoi termenul sa cuprinda tot ce inseamna modificare suferita de un automobil care vizeaza direct sporirea performantelor acestuia. Daca "tuningul" ce-l propune initiatorul va fi unul ce vizeaza doar latura vizuala si mai ales daca acesta e facut pe o dacie in stilul binecunoscut... va rezulta bineinteles un "tuning de dolj". |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
in dictionar am gasit acordare instrumentelor muzicale,reglare.
|
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
ionut17 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
Bi$hop |
![]()
|
Hmm.....intru si eu sa vad care e traducerea cuv. "tuning" k m-atzi facut curios.......si appo am pus acest topic k sa mha ajutatzi...nu k sa mha critiktzi....ms oricum
![]() |
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Ok... Cauta si tu posturile userului ovidiums. Din ce-am vazut recent pe-aici, este un interior in care s-a bagat destula munca, curat, cu destula grija pentru detalii, fara michimauși. Are volan de Solenza, a schimbate fetele de usi cu unele destul de civilizate, si-a facut o consola care i-a iesit bine. Cred ca a exagerat cu o grila de-aia care dirijaza schimbatorul (sa-mi dai o atentie, o maslina, ovidiums, ca ti-am facut reclama!).
Parerea mea este ca, decit sa faci cine stie ce chestie colorata si previzibila, mai bine faci cumva sa ai in primul rind o tapiterie de calitate pe scaune si bancheta (fara huse de-alea in 2 culori, de piele de drac, pe care-ti lasi toate sudorile) - tapiterie adevarata pe care sa stai direct cu fundul. Sa ai fetele de usi si plafonul impecabile, curat in masina si deja esti boier. Altfel, e simplu: covorase imitatie de aluminiu, huse cu "racing" pe ele, volan mic cu sigla renault, momo, ceva, tai schimbatorul si pui nuca cu leduri, 3 ventilatoare pe bord, vopsesti niste plastice de pe-acolo in culoarea masinii - chestii de-astea. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
poate iti vin idei
Attached thumbnail(s) IMG_4768small.JPG ( Size: 154.04k ) Number of downloads: 1321 P1010464small.JPG ( Size: 175.78k ) Number of downloads: 1347 DSC00431.JPG ( Size: 260.6k ) Number of downloads: 1371 DSC00432.JPG ( Size: 242.47k ) Number of downloads: 1336 |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
Bi$hop |
![]()
|
ms mult.....as vrea dak se poate mai multe indicatzii despre niste ornamente interioare.....bord si geamuri!!! masina e foarte intretzinuta..nu se pune problema...dar vreau totusi sa arate.."Beton"!!!..msoricum mi-atzi fost de mare ajutor!!!
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|
Bi$hop |
![]()
|
Cum dau de ovidiums...nu aruncatzi cu pietre in mine
![]() |
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|
URSUS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 December 06 From: cluj ![]() |
Oare si ce-am facut eu se cheama 'Tuning'?
-bord reparat si vopsit -volan mic -instalatie electrica schimbata in bord, si proiectata doar pentru ce-mi foloseste (indicatoare si martori diversi) -schimbator reglabil pe inaltime -lumina bord schimbata -carcase pe panouri cu twetere -dif-uri sub bord -folii spate -trasee aer cald-rece sub bord -turatii aeroterma pe butonul de reglaj faruri etc........ This post has been edited by URSUS: 5 Jan 2007, 06:52 Attached thumbnail(s) Imagine_46_.jpg ( Size: 35.17k ) Number of downloads: 1414 Imagine_52_.jpg ( Size: 34.06k ) Number of downloads: 723 Imagine_53_.jpg ( Size: 34.19k ) Number of downloads: 633 Imagine_54_.jpg ( Size: 42.24k ) Number of downloads: 648 |
--------------------
DACIA
1310
1987 TLE
- CJ 07 XIP
|
|
Bi$hop |
![]()
|
Bravo URSUS...soper intretzinuta masina chiar imi place.....dar sinura diferentza este k eu am berlina din 97 si nu prea pot sa vopsesc bordul cum vreau eu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
@URSUS: Fa bine si pune-ti tetiere pt ca in caz de Doamne fereste o lovitura din spate gatul tau nu o sa se simta prea bine
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
vyper |
![]()
|
![]() speed_man Group: Members Posts: 257 Joined: 14 October 05 ![]() |
am si io ceva de zis pentru @vis-a-vis: ai ceva personal cu cei din dolj?nu de alta da am vazut ca te-ai luat de la inceput de el...ba ca aaaa esti din dolj....ba ca daca nu il face bine iese un tunning din dolj...in orice caz puteai sa zici ca iese un tuning urat da nu ca din dolj sa stii ca si in alte parti am vazut dacii facute de toate jena...si in plus nu uita ca daca cumva esti cunoscator pilu si alte dacii superbe au fost din dolj
![]() |
--------------------
dacia
1310 TX
1986 berlina
- DJ-05-SGR nu da inapoi atunci cand ai dreptate...da nici n-o arde aiurea frate...
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(Bi$hop @ 5 Jan 2007, 01:30) Ete-asa: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...sult_type=posts Te-apuci si cauti aici, sint niste posturi cu poze atasate, prin toamna 2006, parca. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Paul_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 9 June 05 ![]() |
destul de ieftin pt exterior
Attached thumbnail(s) DSC01715.jpg ( Size: 68.32k ) Number of downloads: 513 DSC01718fg.jpg ( Size: 99.56k ) Number of downloads: 463 DSC01732.jpg ( Size: 65.01k ) Number of downloads: 570 |
--------------------
dacia
1310
- CJ 01 HUA
|
|
sobolan |
![]()
|
asta numesc eu tuning de calitate.....
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
un set de jante interesante si o toba finala.dar nu tips-uri sau mai stiu eu ce made in autovit.ro:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Motor_Head |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 31 December 06 From: Roman ![]() |
Eu cred ca la o Dacie nu merge sa pui tot felu` de nimicuri pe ea... tip "branhii" pe luneta (o panarama de plastic), masti pe stopuri, tevi legate cu sarma la toba ca sa zici ca ai toba cu doua iesiri.
![]() La fel de simplu ai putea sa o tii curata atat la motor, exterior cat si la interior; compartimentu` motorului sa fie frumos aranjat, si la exterior poti incepe de la semnalizari transparente cu bec colorat pana la praguri, bare de protectie mai aspectuase, proiectoare, folie pe luneta, poate chiar si pleoape la faruri, jenti vopsite mai in afara "tiparului". Acu` daca vrei poti sa-i faci si chestii ca: -dungi pe lungimea masinii -abtipilduri pe parbriz, luneta -capace de roti -capota de la motor sa se deschida invers Daca sti sa unmbli putin cu firele poti pune luminite de avertizare la portiere, sunet de avertizare ca sunt portierele deschise. Tu alegi, depinde de ce vrei, de bani, de cunostintele de genul tuning si montari de piese si de cat timp liber ai. ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1979 1300
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Bi$hop |
![]()
|
wooow...astea mai numesc si eu sfaturi...ms pentru tot....tot mai multe idei!!!....ar mai fi ceva....din ce material as putea sa-mi fac niste pleoape...sau se gasesc gata facute in comertz????pls...sfaturi?
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998
- DJ-88-LUP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:52 |