lac negru pt. tamburii spate
![]() ![]() ![]() |
lac negru pt. tamburii spate
garcea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Carrefour, vopsea rezistenta la temperatura. Oricum treaba e provizorie.........
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
oricum nu prea se vede rugina prin jentile normale + capace...
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Exista in magazine o vopsea facuta pentru tobele de esapament. Am vazut numai culorile rosu si negru. Insa scrie pe ea ca e rezistenta la temperaturi inalte, probabil mai buna decat cea speciala pentru tamburi. Insa, chiar si asa, tot se exfoliaza. Eu caut vopsea galbena. Daca gaseste cineva sa-mi dea de stire.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am facut in felul urmator. Am luat una bucata spray argintiu pentru jenti. Am curatat bine tamburii cu peria de sirma si i-am tras 2 straturi de spray, la cca 20 min intre ele.
Dupa aproape 1 an nu s-a dus deloc. Am jenti de AL, asa ca arata urit :twisted: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
garcea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai bine dar, nu se incing? Nu trebuie o vopsea speciala in acest sens? Adica jentile nu se incing in mod normal dar, tamburii asa ar trebui... |
||
-------------------- |
|||
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
N-are probleme, exact acelasi lucru am facut si eu, doar ca acum dupa vreun an mie mi-a iesit iar rugina prin vopsea si trebuie sa o curatz din nou sa ii mai dau un strat.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v looking for Duster
ex. Megane2 ex. DSN |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista vopsea termica la spray si neagra.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:16 |