Ax stergator pentru Nova, DSN, probabil si SLZ
![]() ![]() ![]() |
Ax stergator pentru Nova, DSN, probabil si SLZ
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
Pop Razvan-Marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar alte parti din mecanism nu se gasesc? Mie mi-ar trebui tijele alea metalice cu capete de plastic pe care le antreneaza motorasul. Si nu gasesc nicicum, nici macar mecanismul intreg.
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
la cest topic se vor adauga si discutiile incepute la :
http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=6133 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Pop Razvan-Marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In sfarsit l-am gasit, la service Dacia. 26 Euro + TVA + 1 ora de manopera
Total 1.528.000 Lei. Ce bine e, acum pot sa circul cu masina si cand ploua biggrin.gif . |
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
omule, da' intreb si io, pentru ca am patzit si eu de la bun inceput manevra pe care ai patzit-o si tu - axul de stergator SN poate fi inlocuit cu unul de SLZ? Nu zic sa fie identice, da' stie cineva daca se pot inlocui?
am vazut ca stergatoarele la SLZ au un sistem de prindere ceva mai sanatos, care pare a inspira incredere biggrin.gif si as vrea sa le schimb pe ale mele care se belesc sistematic... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
patratel, eu m-as gandi de doua ori inainte sa pun pe o masina un sistem de SLZ. Capata joc in general la stergatorul din stanga care in pozitia oprit se misca 2-3 cm. Se dudeaza axul, dar de ce sa te complici.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
pai tocmai de-aia intreb, sa aflu daca se merita manevra... cu miscatu' nu-i problema, si-asa se misca
am vazut si io alea si mi-a placut ca aveau un surub tapan, m-am gandit poate s-or potrivi... cine stie |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Oricum nu cred ca se potrivesc. Ca la SLZ distanta dintre brate este mai mica decat la SLZ/DSN. O sa masor maine si va spun exact cat este.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
patratel |
![]()
|
pai ce-are distanta dintre brate cu axul stergatorului? ca nu vreau sa schimb tot ansamblul, numai axul unui singur stergator (nici macar amandoua)...
|
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
stiti cumva daca capetele acelea de plastic sint insurubate cumva pe tija, sau sint bagate presat? |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
sticla_betiva |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 May 05 From: Buftea ![]() |
Mei ... stergatoarele mele ... sar asa de pe geam ... cum sa zic ... si paraie ... scartaie ... kilu meu ... ce trebuie sa fac ... ce stergatoare din comert se gasesc ... si mai bune asa ???
![]() |
--------------------
Dacia
Nova (R524)
- B_04_MAS Nova pana la moarte !!!
|
|
claudiub |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 06 ![]() |
Am avut si eu aceasta problema si am rezolvat-o astfel:
Am cumparat axul cu tot cu pirghia care face legatura cu ansamblul de la o dacie CN i-am scos aceasta pirghie si i-am inlocuit-o cu pirghia de la SN (sudura etc ). Si acum merge excelent Tot ce m-a costat a fost axul cu conul dintat = 128.000 lei . Intrebare : Cine are o carte de SN ? Eu am o carte scanata dar nu prea se vad figurile bine . Pot sa o pun la dispozitie |
--------------------
SuperNova
rapsodia
- bt-02-kwj
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:39 |