Cum sterg lista la messenger
![]() ![]() ![]() |
Cum sterg lista la messenger
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Selectezi toate ID-urile tinand apasat crtl si dai click pe fiecare in parte. Apoi dai delete. Si abia cand sunt goale, poti sterge si Group-urile...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Adica la ce te referi? Nu inteleg! Cu delete cu ce sa o stergi?!
This post has been edited by Cr3ativ3: 8 Jan 2007, 22:14 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce ai selectat toate ID-urile dai click dreapta si ultima in lista de optinui este Delete.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
mda, le sterg, dar ele re-apar
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
e bug de messenger
iti tre' un patch cred ca il am eu daca il vrei ti-l uploadez sau baga messenger 8.1 |
--------------------
x
y
2009
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
ca sa nu te mai deranjeze persoanele respective trebuie sa le scrii la "ignore list"
mai intai il stergi din lista dupa care il treci aici la ignore list si dai clic pe apply iar id-urile respective nu o sa te mai deranjeze in veci. |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu e un bug, e facut asa ca sa nu vina Marian cel mic si sa iti stearga toata lista dintr-un sut ca se plictiseste.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:50 |