Depasirea vitezei maxime admise cu 1-9 km..., ..se penalizeaza cu ceva?
![]() ![]() ![]() |
Depasirea vitezei maxime admise cu 1-9 km..., ..se penalizeaza cu ceva?
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Daca mergi in oras si cu 59km/h nu au ce sa iti faca.
Eu numai asa merg cu acul la 60km/h (si avand in vedere eroarea vitezometrului nu am ce sa patesc). Cel mult iti pot da un avertisment, nimic mai mult. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Doar avertisment, ai grija totusi, ca atunci cand iti arata 55 pe ceas, probabil ai 50, si ca sa ai 59 km/h reali, pe ceas iti arata vro' 65, buna si eroarea asta la ceva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
taica-meu anul trecut a luat amenda,l-a prins radarul cu 62 kmh
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
l-a prins cu 62 ...deci pe bord ii arata 70
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
sefu_alx |
![]()
|
nu ii arata nimic ca nu mergea vitezometrul
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Acu vreo 3-4 ani eu am luat amenda pt. 54.
Parca era la casa de bilete la cinema, asa imi dadea politistul "bonurile". Fara proces verbal, fara nimic, parca m-a usurat de vreo 50.000 lei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(sefu_alx @ 11 Jan 2007, 14:04) 1. In lumina codului in vigoare ACUM, avea peste 10 km/h peste limita legala, deci se lasa cu amenda si puncte. 2. Teoretic, pe vremea cind a luat amenda, pina la 63km/h se dadea avertisment - explicatia fiind ca (prin recomandare interna a lor) depasirea cu 20% a vitezei legale sa se "lase" cu avertisment (deci, la 50 limita, 20%=10, limita e 60). Radarul are marja de erori 3 km/h, deci 63. Dar asta era ceva recomandare, nu si obligatie. In plus, mai era ceva: ca avertisment se da la o incalcare a legii dar prin care nu periclitezi siguranta traficului. Ori daca in zona erau ceva pietoni, aglomeratie, etc., se putea lasa cu amenda si acel 62. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Tata a fost oprit pentru 62km/h pe la marginea orasului, unde este doar camp si niste depozite, insa a fost politicos cu nenea politaiu' si l-a iertat
![]() La mai multe avertismente, se acorda amenda sau altceva? This post has been edited by St: 11 Jan 2007, 15:20 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu trec zilnic cu 55-60km/h pe langa un radar fix si nu am primit nici o amenda. Problema e ca saptamana trecuta am reusit sa trec cu 65km/h pe langa el ... acuma astept amenda
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am reusit performanta ca in 2002 prin primavara sa "iau" un radar pe sos. colentina cu fabuloasa viteza de 61 km/h. Am si acum procesul verbal de constatare a amenzi.
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Am luat si eu amenda ptr 64km/h
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
sefu_alx |
![]()
|
QUOTE(diaconuliviu @ 11 Jan 2007, 15:18) 1. In lumina codului in vigoare ACUM, avea peste 10 km/h peste limita legala, deci se lasa cu amenda si puncte. 2. Teoretic, pe vremea cind a luat amenda, pina la 63km/h se dadea avertisment - explicatia fiind ca (prin recomandare interna a lor) depasirea cu 20% a vitezei legale sa se "lase" cu avertisment (deci, la 50 limita, 20%=10, limita e 60). Radarul are marja de erori 3 km/h, deci 63. Dar asta era ceva recomandare, nu si obligatie. In plus, mai era ceva: ca avertisment se da la o incalcare a legii dar prin care nu periclitezi siguranta traficului. Ori daca in zona erau ceva pietoni, aglomeratie, etc., se putea lasa cu amenda si acel 62. ma jur ca nu mint,chiar ai luat amenda din cate tin minte pana in 500 de mi ! nu era in craiova,era in drum spre tara dar in localitate |
--------------------
x
y
2009
|
|
iepurila |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 June 05 ![]() |
Daca era in localitate poate avea limita de viteza (40 sau 30) si atunci e normal sa ia amenda...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- SB-06-xxx
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Da, așa e, de multe ori am văzut în localități ( sate ) limită de 40 km/h.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat pt 101 kmph in localitate pe DN1
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Pai erai in localitate? de cind in localitate e 100?
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Aveti grija totusi sa nu mergeti prea incet, daca ati cetit noul cod rutier este precizat ca daca mergi pe un sector de drum sub limita acelui sector de drum vei fi sanctionat, asa scrie in legislatie
![]() V-am popat scumpilor , Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Asta daca e indicator cu "viteza MINIMA xx km/h", altfel nu exista "limita acelui sector", decit ca si maxim.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu uitati ceva, sunteti in UE, iar in UE se dau amenzi si daca ai 55 in loc de 50. Taica'miu ia cate una de-asta in Germania, o data la 2-3 luni. E vreo 15 euro, fara puncte de penalizare.
Nu stiu exact ce scrie la noi in cod...v-am zis cum e afara. This post has been edited by andu911: 12 Jan 2007, 10:31 |
--------------------
-
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
La otv aseara 17 ian 2007 Lazarus lua un interviu unui agent de politie de la brigada care explica cum ca radarul din dotare model Piton, este reglat sa intre in actiune de la viteza de 61 km ..Nici unul din emisie nu arata ca trebuie respectat codul si regulamentul. Totdeauna au fost, sunt si vor fi9 uscaturi de partea ambelor tabere. Noi si ei. Cand am gresit multi incearca sa dea cu banul ca sa nu -i intocmeasca pvc, si ca el nu castiga nimic in acest caz. Si asa unii cedeaza. Cine cunoaste, la poker chinta se joaca la doua capete. Cel care da si cel care ia normal ar trebui sa fie sanctionati.. Tot aseara un tip vlad arata ca a fost sanctionat in zona garii de nord ca nu ar fi dat prioritate la pietoni. De doua ori a aratat ca nu a savarsit nici o infractiune, necunoscand regulamentul si codl inclusiv ordonanta guv nr 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor confurna o contraventie cu o infractiune, care se lasa cu dosar penal, cazier cu tot tacamul.
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 10:04 |