solenza, se merita sau nu?
![]() ![]() ![]() |
solenza, se merita sau nu?
ionutz_ro23 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- sj 95 sua
|
|||
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
buba la solenze mie mi se pare ambreiajul
macar bine ca,consuma decent ii las pe solentisti sa spuna mai bine cum sta treaba ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Mai asteapta. Si pe mine ma tenta aceeasi chestie acm ceva timp. Taxa de prima inmatriculare se va scoate sau se va micsora foarte mult. Cu 4000 euro o sa poti sa-ti iei un opel astra caravan din 2001 cu 150K la bord. eu zic ca nu se compara cu o solenza in aceeasi bani.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
daca astepti sa-ti iei cu 4000 E Opel Astra din 2001 o sa mori fara masina!
ia-ti Solenza si daca ai grija de ea asa cum trebuie o sa fii foarte multumit. pana la urma tu decizi. This post has been edited by dani_nistor: 13 Jan 2007, 08:50 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Da, dar verific-o la sange : ambreiaj, motor(mers regulat, acceleratie, sarcina), caseta directie, zgomote suspecte. Daca nimeresti o masina buna fara probleme, eu cred ca merita fiindca ai consum mic, confort mediu si performante bune. Iar daca mai adaugi si costuri de intretinere acceptabile, per ansamblu poti sa ai o masina decenta la un pret bun. Astra Caravan la 4000 de euro cu 150.000, apoi la ala te cam pregatesti de amortizoare, poate ceva pe la directie, basca distributie, discuri de frana, Doamne fereste vreun catalizator... Oricum riscul la un sh e mare!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Riscul la un SH e mare ca si la o Solenza sau la o masina noua. De ce ar fi un Astra mai prost decat o Solenza tinand cont ca e de N ori mai calitativ Astra. Ce probleme ai enumerat tu la Astra pot aparea si la Solenza. Plus confortul in mers dintr-un Astra nu se poate compara cu Solenza, nu mai spun de spatiu. Si eu am Solenza, are 25000 km dar nu se poate compara cu Astra nici la 150000 km. Vrei sa vezi un Vectra break din 2004 la 150000 km adus din Germania anul trecut. Cum arata si cum merge, s-a schimbat doar un rulment si niste becuri la el de catre un coleg de-al meu. Aia ce crezi ca stau ca noi pana cade toata masina pana sa schimbe ceva la ea. Plus drumurile lor care nu se compara cu gropile noastre. Tu daca ai o masina si ajungi la 150000 km nu schimbi nimic la ea pana la acei km? O lasi cazan si o vinzi ca altul sa schimbe ceva la ea?
This post has been edited by 2dor: 13 Jan 2007, 11:10 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
idea e ca daca vrei confort platesti,punct.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
ionutz_ro23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 October 05 ![]() |
de ex am vazut la 6000 de euro Fiat Marea . oare sunt bune?
|
--------------------
dacia
1310
- sj 95 sua
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
de masinile italienesti nu prea se vorbeste de bine
![]() apropo cica s-a marit iar taxa asta de inmatriculare,stiu pe cineva care trebuie sa plateasca 5000 de euro pentru un espero ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(2dor @ 13 Jan 2007, 11:02) Riscul la un SH e mare ca si la o Solenza sau la o masina noua. De ce ar fi un Astra mai prost decat o Solenza tinand cont ca e de N ori mai calitativ Astra. Ce probleme ai enumerat tu la Astra pot aparea si la Solenza. Plus confortul in mers dintr-un Astra nu se poate compara cu Solenza, nu mai spun de spatiu. Si eu am Solenza, are 25000 km dar nu se poate compara cu Astra nici la 150000 km. Vrei sa vezi un Vectra break din 2004 la 150000 km adus din Germania anul trecut. Cum arata si cum merge, s-a schimbat doar un rulment si niste becuri la el de catre un coleg de-al meu. Aia ce crezi ca stau ca noi pana cade toata masina pana sa schimbe ceva la ea. Plus drumurile lor care nu se compara cu gropile noastre. Tu daca ai o masina si ajungi la 150000 km nu schimbi nimic la ea pana la acei km? O lasi cazan si o vinzi ca altul sa schimbe ceva la ea? Intr-adevar Astra este de n ori mai calitativ ca o Solenza, dar si preturile la piesele de schimb sunt pe masura...parerea mea ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
pystha |
![]()
|
![]() just me Group: Members Posts: 39 Joined: 21 November 06 ![]() |
QUOTE(icsu @ 13 Jan 2007, 22:41) Intr-adevar Astra este de n ori mai calitativ ca o Solenza, dar si preturile la piesele de schimb sunt pe masura...parerea mea ![]() ![]() ![]() nu cred ca ai vazut tu bine preturile la consumabile la astra sau nu stiu unde te-ai uitat. nu o sa fac comparatie si nici afisa preturi ca nu am chef de ban sau ceva de genul asta dar eu zic sa te uiti putin mai atent. p.s: preturile pieselor e adevarat ca sunt putin mai mari decat la solenta dar durata de viata... This post has been edited by pystha: 13 Jan 2007, 22:02 |
--------------------
Opel
Astra
- 2.0 DTI
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
N-are de ce sa-ti dea cineva ban pentru asta, asa ca ar fi chiar interesant sa pui aici o comparatie la citeva preturi.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
pystha |
![]()
|
![]() just me Group: Members Posts: 39 Joined: 21 November 06 ![]() |
niste preturi pt consumabile:
filtru ulei - 33 lei filtru aer - 30 lei filtru motorina - 25 lei filtru polen - 40 lei p.s.: preturile difera functie de producator si de unde le iei dar asa ca o idee This post has been edited by pystha: 14 Jan 2007, 10:59 |
--------------------
Opel
Astra
- 2.0 DTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:55 |