Excel
![]() ![]() ![]() |
Excel
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu, dar poate cursurile de ECDL avansat contin si asa ceva,
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Din cate am vazut, pe site Microinformatica in CJ, mi s-a parut ca e la nivel basic?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomand daca o faci pe banii tai si nu te trimite firma sa nu faci investitia. A facut firma la noi si mi s-a parut o mare prostie. Eu unul nici nu aveam nevoie de asa ceva dar ma rog m-au trecut pe lista aia. A costat 10 mil de angajat si s-au facut cateva sedinte in care nu s-a explicat mare lucru si mai exact:
- folosirea filtrului elaborat (avansat) in EXCEL; - ceva functii statistice DGET; DSUM; etc. toate din gama; - folosirea unor functii text care iti usureaza munca; - folosirea PIVOT TABLE s-a cam pus accent inclusiv calcule in pivot tot tacamul; - s-a facut la sfarsit si o interogare in excel cu date din alte sheet-uri; - s-a facut si un cub tot in excel; Oricum desi a fost de avansati mie mi s-a parut slab de tot sa spun si de ce: - nu s-a pomenit nimic de data validation; - slab de tot pe partea de text to column; - nici nu s-a pomenit de validare incrucisata; - nimic despre folosirea solverului in excel; - nimic despre tehnica valorii scop in excel; - nimic despre implementarea algoritmului simplex in excel care este foarte folositor mai ales in domeniul economic, tehnic etc. -slab pe partea de grafice.....prezentare sumara; - nimic de functiile text LEN, TRIM, MID extrem de folositoare. Eu unul ti-as recomanda sa te interesezi de o carte meseriasa de excel nu neaparat de excel 2003 ca mari noutati nu au aparut si sa inveti tu; dar o carte care explica cam ce ti-am scris eu acolo. In plus in cartile astea de prin Carrefour si librariile comune explica cum construiesti o functie dar nimic despre exceptii la functie sau depanarea unei aplicatii care nu mai merge. Daca ai o carte care explica multe lucruri chiar daca nu explica exceptiile macar ai trecut prin toate si pe urma ai cunostinte ca sa stii unde te uiti de nu functioneaza o treaba. This post has been edited by ionutctn: 13 Jan 2007, 13:51 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:08 |