Rugina in far
![]() ![]() ![]() |
Rugina in far
mihaiwrc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1400
1999 berlina
- SB-02-RQT
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
cu un cutit si cu multa atentie poti da sticla de la far jos si apoi sa o pui la loc tot cu silicon.
te sfatuiesc sa cumperi o alta oglinda de far, cu cea ruginita nu prea mai ai ce sa faci cu ea. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Hmmmm si la nova mea farul din stanga este ca draq in interior ... oglinda nu gasesc si un far este prea scump ... o sa o curat pe asta si o pun al loc vad ce iese
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
ca sa nu mai deschid un alt topic o sa postez aici...
mi-am schimbat farurile si dupa vreo luna am fost la service sa imi regleze farurile la aparat. aparatul indica la cel din stanga ca e aproape bun si la cel din stanga rau. tipul de acolo s-a chinuit mult cu cel din dreapta sa il regleze......dar la sfarsit a zis ca e o problema cu oglinzile ca nu focalizeaza din fabrica ![]() intrebarea mea este ce pot sa fac in cazul asta? @mihaiwrc fa cum a zis apollo ca altfel nu ai cum. |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
la mine mereu un far se abureste.in rest nu am treaba cu oglinzile.
cat cu focalizatul...nu stiu ce sa zic. eu mai mereu cumpar piese din targ(SH) si sunt foarte ieftine si chiar bune. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(mihaiwrc @ 16 Jan 2007, 10:45) Am modelul din 99, cu bord CN si partea de jos a farului e ruginita, arata destul de naspa, am incercat sa dau farurile jos, am desfacut clemele dar e imposibil, sunt lipite cu silicon. E vreo sansa sa le dau jos sau trebuie sa sparg sticla? cumpara un far sh e prea mare chinuiala si poate spargi sticla sau cand o lipesti la loc nu tine ........ |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Eu am incercat la a mea reconditionarea farurilor. Eu am modelul cu 4 faruri si am gasit in comert sticla pt ele. Ideea este ca sticla veche am putut sa o scot numai prin spargere, se uscase masticul ala pe margine si nu am reusit sa scot nici o sticla intreaga. Dupa ce am scos sticla, am incercat sa curat rugina de pe far, inutil, mai tare le-am stricat. A rezultat achizitionarea a 4 faruri noi, ca pe mine cel mai mult ma dispera sa nu vad pe unde merg noaptea.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:40 |