fire in plus...vesnica problema, papuc neidentificat
![]() ![]() ![]() |
fire in plus...vesnica problema, papuc neidentificat
tatuci |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) papuc_ciudat.jpg ( Size: 22.1k ) Number of downloads: 115 |
||
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la cum arata este un fir iesit din mufa care merge la ceasurile de bord. Ce face si de ce, nu stiu
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
uita-te pe capetele conectorilor sa nu fie spate vezi ce functiona si nu mai functioneaza cuplele nu ai cum sa le incurci din cite stiu au numere diferite de pini (contacte) in ordine numarul cel mai mare spre usa din stinga ,numar mediu mijloc si mic dreapta se monteaza cu firele in sus
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
asa e, e un conector de la ceasurile bord. scoate cele doua mufe si vezi de la care lipseste.
atentie insa: una din mufe (conector) vine cu un papuc ca asta lipsa din fabrica, dar iti poti da seama ca pe placa ceasului lipseste traseul corespunzator. cred ca e la mufa din dreapta. |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
cosmin_bojin |
![]()
|
![]() the Group: Members Posts: 340 Joined: 24 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sal!Papucul ala cred ca e de la sonda de apa(bec).Asa era si la mine,electricianul care a legat ceasurile suplimentare de presiune ulei si temperatura apa a anulat firul ala.Pe ceasurile suplimentare aveam si becuri de avertizare.
|
--------------------
Dacia
1300
1979-Berlina
- B-29-XLJ RACING WILL NEVER DIE!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:43 |