Probleme la partea electrica, foarte ciudat
![]() ![]() ![]() |
Probleme la partea electrica, foarte ciudat
uzunmicky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 May 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- TM07DAG
|
|||
Iulik_21 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 18 October 06 ![]() |
Probabil ai un scurt pe undeva sau fire nelegate corespunzator! Du-te mai bine la un electrician bun!
|
--------------------
Dacia;Daewoo
1300;Cielo 1.5 Sohc
1975;1997
- CT 05 ULK;CT 04 ZSG
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Mdea...am trecut si eu prin aceeasi situatie. Drept urmare, intr-o zi de vara, inarmat cu vreo 4-5 sticle de bere, aparat de masura (cu buzzer
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
uzunmicky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 May 06 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- TM07DAG
|
|
gogoasa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 18 January 06 ![]() |
la vechea mea masina dacia 1310 am avut si eu problema cu frina si luminile ce se aprindeau, la stopuri lamelele ce fac contactul pe bec de frina sau pozitie in timp caldura degajata a deformat soclul din plastic si ajunsese ca la frinare prin contactul ce se facea prin acea lamela pt. pozitie sa se aprinda si faruruile inclusiv martorul din bord. verifica pozitia celor doua lamele cum calca
|
--------------------
dacia
nova
- b-57-roz
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
mai intai verifica firele de masa, si mie imi facea ceva asemanator si am descoperit ca ca era slabita piulita ce tine firele de masa din compartimentul motor
succes |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
uzunmicky |
![]()
|
Prieteni...problema s-a rezolvat... incercand sa scot becul de pe pozitii/stop, fiind vechi de 20 de ani, s-a rupt inelul (dulia
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- TM07DAG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:05 |