Avertizor de stingere a luminilor la oprirea motorului?
![]() ![]() ![]() |
Avertizor de stingere a luminilor la oprirea motorului?
bogdan_slz |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 18 June 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Du-te la service! Daca ai masina de anul asta, ar trebui sa scoata zgomote daca ai farurile aprinse cind opresti motorul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_slz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 18 June 04 ![]() |
S-a rezolvat dupa ce am citit manualul de utilizare! Avertizarea apara dupa ce ai oprit motorul si ai deschis usa...Eu oprisem motorul dar nu deschisesem usa! Am verificat si e ok.
|
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|
orzad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 April 04 From: Timisoara ![]() |
eu nu stiu sa aiba asa ceva
|
-------------------- orzad
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, SLZ-ele mai noi (adica dupa februarie anul asta) au UCH in loc de UCE. Una dintre functiile noului modul de comanda este aceea de avertizare sonora faruri aprinse. Se intrezareste si posibilitatea montarii unui avertizor pentru centura de siguranta.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:17 |