DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Biletelul lui Tariceanu, ce parere aveti voi?

fizzo
post 18 Jan 2007, 20:16
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Ce parere aveti?
Eu zic asa: Tariceanu si Basescu sa-si prezinte demisiile. Ne-am saturat de voi!
Sunt unul dintre cei care au votat cu speranta Alianta in 2004 si care a fost cuprins de o bucurie nebuna cand Nastase a pierdut.
Acum, la 2 ani jumate......sunt dezgustat de "noii mafioti" care ne conduc!
Parerea mea! gun3.gif gun3.gif gun3.gif

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 - B-43-BGJ
I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bulan
post 18 Jan 2007, 20:27
Post #2

Membru autentic

Istoria se repeta.
Cineva acum 2000 de ani in imperiul ROMAN a spus:da-ti paine si circ poporului!
Azi in Romania nu mai spune nimeni:da-ti paine si circ poporului!Dar EI ne dau.
Cand eu imi voi da in petic pe acest forum nu va fi nevoie sa-mi dea avertisment grupul de moderatori.Va fi suficient ca doar un singur membru de pe www.daciaclub.ro sa-mi spuna:Du-te ma nene!Si din clipa aceea nu voi mai posta pe acest onorabil forum.

--------------------
a b c
+
Mario_b
post 18 Jan 2007, 20:29
Post #3

Membru Simplu

From: Craiova+Sibiu

E un joc politic al PSD-ului cel mai probabil ca au cel mai mult de castigat din asta.
Cel mai bine a zis-o Cristian Tudor Popescu la stiri, si anume ca suntem o tara din ce in ce mai demna de mila.
Eu nu stiu cat timp mai au ilustrii nostri conducatori sa ne mai conduca tara ca vad ca sunt foarte ocupati cu scandaluri si alte idiotenii.

A, si inca o chestie, daca ar fi dupa mine as interzice cumva toate aliantele intre partide si toate intelegerile intre ele... Fie lupta fiecare partid cu ce are el mai bun si incearca sa-si castige electoratul cu propriile puteri si idei, fie se lasa de lupta; pana acum aliantele nu au resuit decat sa aduca la putere noi oameni, dar nu au ajutat cu nimic poporul, poate chiar au destabilizat tara...

This post has been edited by Mario_b: 18 Jan 2007, 20:34

--------------------
'05 Dacia Logan 1,6 Ambition - MBM
War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<---
+
radian
post 18 Jan 2007, 20:35
Post #4

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Din pacate, spiritul nostru latino-balcanic nu se dezminte.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
DragosP
post 18 Jan 2007, 21:53
Post #5

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Mario_b @ 18 Jan 2007, 20:29)
E un joc politic al PSD-ului cel mai probabil ca au cel mai mult de castigat din asta.

Daaa, și al agenturilor...

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
St
post 18 Jan 2007, 22:38
Post #6

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(Mario_b @ 18 Jan 2007, 19:29)

*

Da, sigur Geoana a infiltrat biletelul ala pe acolo....

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
bygy007
post 18 Jan 2007, 22:56
Post #7

Membru autentic

From: BUCURESTI

Fac pariu ca daca Basescu ii cere lui Tariceanu sa demisioneze de nemernic ce e nici in ruptul capului nu va face acest lucru . Prerea mea este ca totul se invirte in jurul lui

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
Mario_b
post 18 Jan 2007, 23:14
Post #8

Membru Simplu

De fapt din cate retin eu, prima oara s-a auzit de existenta biletelului de la Elena Udrea care a fost consilier prezidential, deci poate Basescu e implicat si el in schema asta... Teoria conspiratiei aici... biggrin.gif

--------------------
+
radian
post 19 Jan 2007, 00:10
Post #9

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Aha, deci Base e mana-n mana cu Geoana sa puna de un jos Tariceanu...

Bine mai, dar pe alde Voiculescu si Vadim nu-i introducem in ecuatie, ca fara ei nu se poate, n-are sarm.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Vlad Georgescu
post 19 Jan 2007, 07:41
Post #10

/----\ <--- Logan

Mi se pare o manevra jalnica a Basescu si a grupului sau, cu scopul de a-l discredita pe Taricelu. Am votat cu el si mi se parea ok, dar dupa chestia asta nu il mai simpatizez pe Basexu.

In ochii mei din toata afacerea Basexu iese cu imaginea sifonata.

Sint sigur insa ca majoritatea or sa spuna ca Taricelu este vinovat.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
Marius97fer
post 19 Jan 2007, 08:06
Post #11

Membru cu IQ :)

Parerea mea, e ca ambii sunt vinovati. Base nu trebuia sa tina biletul atat de mult, tariceanu de ce l-a scris, acum mai vine si scarba aia de Voiculescu cu un alt bilet, care este interpretat in maniera proprie. Radeam aseara cum se minuna hotul asta de o virgula, cum a putut virgula aia sa-l declare pe Besescu mafiot, cata perspicacitate...
In fine, eu zic ca mai important e ceea ce facem noi, sa muncim si sa ne vedem de viata noastra ca lucrurile astea se vor scihimba cu timpul si nicidecum daca vom alege pe X sau pe Y.
Ca si solutie, propun introducerea votului uninominal, ca sa nu mai ajunga acolo sus oameni pe care nu ii cunoastem, sau despre care nu stim nimic.

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
+
2dor
post 19 Jan 2007, 08:16
Post #12

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Eu il admir pe Base ca e in stare sa rada de toti si sa ii faca de cacao. Toti sunt manjiti asta asa este dar eu spun ca in fata romanului simplu Base castiga in fata celorlalti. Si prost Base nu este, doar ca se intampla sa spuna ce gandeste si sa faca prea multe valuri acolo unde nu ar trebui. Ce sa mai, ii place sa faca scandal doar e marinar. E singurul om politic din Romania care a aratat cu degetul pe X si Y ca sunt corupti, ca sunt numai grupuri de interese in care se invart foarte multi bani. Vezi taxa de mediu si altele...

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Dorubarg
post 19 Jan 2007, 08:45
Post #13

Membru incepator

From: Galati

poate ca miscarea lui Base este balcanica insa analizand "asezarea in teren" a personajelor ii dau dreptate sa incerce orice sa scape te Patriceanu. Ganditi-va numai la pozitia comuna pe care o are cu PC, PRM si PSD cu privire la legile impotriva coruptiei, lasand-o pe Monica Macovei singura in fata penalilor din Parlament.Cum sa nu incerci sa scapi de un asemenea om, care acum prin jocurile sale de a ramane in scaun , la guvernare sunt de fapt PNL,PC, PSD si PRM pentru ca facem pariu ca legea ANI nu va trece in forma ministrului justitiei.

--------------------
Dacia LOGAN 1.6 - GL 90 CAT
Dacia 1310 Berlina , 1990
+
IsNa
post 19 Jan 2007, 12:47
Post #14

Membru autentic

From: Timisoara

Base a fost un magar la faza asta, si sper sa se intoarca impotriva lui toata povestea. Biletul nu contine nimic ilegal sau imoral, cu toate ca dosarul respectiv trebuia sa urmeze alta traiectorie catre parchet.
Publicarea lui, in schimb a fost facuta cu o furtuna de interpretari malitioase, care din pacate au intaietate in constiinta opiniei publice, notoriu de lenesa in a gandi singura...

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
DragosP
post 19 Jan 2007, 13:54
Post #15

Nu zic nimic...nou

QUOTE(Dorubarg @ 19 Jan 2007, 08:45)
... lasand-o pe Monica Macovei singura in fata penalilor din Parlament.

Mdaa, ea fiind și fecioară și virgină la vârsta anilor ei! ph34r.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Dorubarg
post 19 Jan 2007, 14:52
Post #16

Membru incepator

QUOTE(DragosP @ 19 Jan 2007, 13:54)
Mdaa, ea fiind și fecioară și virgină la vârsta anilor ei! ph34r.gif
*

pai nu stiu .. fecioara care nu mai e virgina nu prea se potriveste .. ca de altfel toata fraza .. dar poate ai vrut sa fii doar spiritual...

--------------------
+
thunder
post 19 Jan 2007, 15:03
Post #17

Membru autentic

From: Pitesti

Jocuri politice facute de politicieni cu mintea unor copii de gradinita ... care mai au multe de invatat despre politica.

Nu cred ca exista tara in care politicienii sa nu aiba interese personale (putere, bani, ciolane), doar ca nu si le manifesta public la TV asa cum se face la noi.

Ce sa mai zic de Basescu care arata biletul spre camere, dupa care spune ca nu o sa-l faca public si ca-l va lasa pe Tariceanu ... a fost o manevra penibila.

Oricum, eu m-am saturat de toti si nu cred ca voi mai vota ceva sau pe cineva in tara asta, cat timp are legatura cu politica.

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
ache2
post 19 Jan 2007, 15:19
Post #18

Membru autentic

From: Berceni, PH

QUOTE(IsNa @ 19 Jan 2007, 14:47)
Publicarea lui, in schimb a fost facuta cu o furtuna de interpretari malitioase, care din pacate au intaietate in constiinta opiniei publice, notoriu de lenesa in a gandi singura...
*

adica Base e naspa ca a aratat biletul, nu Razgindeanu ca l-a scris !? daca traseul era altul, mi se pare de bun simt s-o cam taie de la sefia guvernului !

"draga Traiane, auzi tu, cind vii da la piata, treci pa la bulangii aia da la parchet si zile ca Patriciu e cul ! stii bine ca e de treaba ! hai, ca dau un spritz"

ce zici, iti suna cunoscut ?
nu zic, nu-i Base vre-un sfint, insa parca n-as vrea sa fie tara condusa de Rosca Stanescu si de Patriciu !
si as vrea un PNL care are finantatori care baga banul doar in PNL nu si in PSD !

parerea mea !

PS curioasa parerea despre democratie si opinia publica ! e si forumul asta unul populat exlusiv de detinatorii adevarului ?
democratia asta e ca onania; toti o practica dar nici unul nu recunoaste ! cum e vorba de altii, de opinia publica, "e prosti"; insa cum vine vorba de noi, e abuz !

This post has been edited by ache2: 19 Jan 2007, 15:26

--------------------
FIAS / Baikal Clona BROWNING / IJ 18 MN calibru 12 / 223Rem - PH-07-LUD, PH-10-CJF
+
DragosP
post 19 Jan 2007, 15:28
Post #19

Nu zic nimic...nou

QUOTE(ache2 @ 19 Jan 2007, 15:19)
"draga Traiane, auzi tu, cind vii da la piata, treci pa la bulangii aia da la parchet si zile ca Patriciu e cul ! stii  bine ca e de treaba ! hai, ca dau un spritz"

ce zici, iti suna cunoscut ?

Mie nu-mi sună cunoscut, unde ai văzut așa ceva? Sau cu acest spirit?

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Mario_b
post 19 Jan 2007, 15:35
Post #20

Membru Simplu

Si Tariceanu om prost sa-i dea lui Basescu biletu ala incriminator e ca si cum ai arata taurului o esarfa rosie... biggrin.gif

--------------------
+
skija
post 19 Jan 2007, 15:43
Post #21

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

1. Hi hi... nu credeam ca o sa vad vreodata pe daciaclub o asemenea discutie...

2. Nu am nici o parere... Base si Tariceanu sunt 2 "persoane" care ar trebui bagate in seama... Cearta lor e un fel de: "Doamna, Trainel vrea sa-mi fure scaunelul si sa il dea lu' altu'"... V-a trebuit alianta... NA! aveti... Ati votat o alianta, desi aveam un precedend (Conventia lui Constantinescu), care era de asteptat sa nu merga (2 partide cu doctrine diferite)... (RECUNOSC, AM VOTAT CU BOMBO...!!!)

3. Scandalul asta nu aduce decat rau... Or sa rada strainii si cu c*** de noi...

4. votati cu JJ (glumesc!)

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
mauru007
post 19 Jan 2007, 15:45
Post #22

sir

taricelu tocmai la demis pe Bodu

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
Dorubarg
post 19 Jan 2007, 15:59
Post #23

Membru incepator

nu prea stiu ce cauta Bodu de la inceput acolo asta e clar.. la fel de clar este si gestul premierului care face o demonstratie de forta pedeului.

--------------------
+
DragosP
post 19 Jan 2007, 17:03
Post #24

Nu zic nimic...nou

QUOTE(Dorubarg @ 19 Jan 2007, 15:59)
.. la fel de clar este si gestul premierului care face o demonstratie de forta pedeului.

Mai bine mai târziu decât niciodată, iar motivul chiar că nu contează la ce hahaleră era individul...

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
eXtenSion
post 19 Jan 2007, 21:46
Post #25

Membru autentic

Eu cred ca din toti lui Basescu ii pasa cel mai mult de alegatori. Va dati seama ce era daca spunea atunci despre bilet?(UE etc)

Oricum, sa spui ca biletul e o facatura, iar dupa sa incerci sa te scoti iar vorbind de comploturi politice e o mare dovada de nesimtire, nesimtire fata de tocmai idiotii care te-au ales..

E asa de rau ca esti fortat sa te uiti la ce se intampla fara sa poti face nimic.

Oricum, canalie mai mare ca Tariceanu de mult nu am vazut.

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
Vlad Georgescu
post 20 Jan 2007, 08:57
Post #26

/----\ <--- Logan

Dar ce mare infractiune demonstreaza biletul ala? Daca Tariceanu ar fi scris: "Draga Traiane, te rog sa intervii puternic pentru Patriciu sa scape de problemele pe care le are cu justitia" ... atunci intelegeam.

Dar continutul e mult mai nevinovat - dupa parerea mea nu indica absolut nimic ilegal.

Din cauza asta, din punctul meu de vedere:

Basescu, Udrea = magari care au facut manevra asta ca sa urle presa o saptamina fara sa se stie ce scrie in bilet, si deci sa ramina oamenii cu impresie proasta despre Tariceanu

Tariceanu = super-ok

Imi aminteste de campania publicitara Unbreakable a firmei Oracle, facuta acum citiva ani. Au facut mare tam-tam in presa si in reclame TV ca serverul Oracle e foarte secure, ca nu poate fi spart, si ca sa demonstreze asta ei ofera o suma mare (nu mai stiu cit) persoanei care va sparge un anumit server Oracle, pus de ei pe net pentru acest test.

Serverul a fost spart. S-a vorbit in presa despre asta.

Dar - oamenii au ramas cu impresia ca serverul chiar a fost "unbreakable" si imposibil de spart - pentru ca despre spargere s-a vorbit in presa maxim 2 zile, iar campania in care se afirma ca nu se poate sparge, cu surle si trimbite, a durat mult mai mult.

La fel si aici: Udrea si Basescu (sau mai bine zis Udrea la comanda lui Basescu) au facut sa urle presa si televiziunile timp de o saptamina ca Tariceanu e vinovat, ca i-a cerut lui Basescu sa intervina pentru Patriciu, etc.

Acum s-a gasit biletul. Bilet care nu contine nimic incriminator pentru Tariceanu - cel mult se poate INTERPRETA intr-un mod incriminator pentru Tariceanu, dar ca dovada, e fix egal cu zero.

Peste citeva luni, ce isi vor aminti oamenii despre tarasenia asta? Isi vor aminti ca Tariceanu e corupt si vinovat. Pentru ca s-a vorbit despre asta o saptamina la TV, in timp ce stirile la care s-a dat continutul biletului (care dupa parerea mea arata ca Tariceanu e curat) au fost maxim de o seara.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
mauru007
post 20 Jan 2007, 10:13
Post #27

sir

Ce vroiai prietene explicatii detaliate si biletele pe culori si legende?Eventual poze si probe video?Mai trebuie sa citesti si printre randuri.

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
andu911
post 20 Jan 2007, 10:41
Post #28

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(skija @ 19 Jan 2007, 15:43)
2. Nu am nici o parere... Base si Tariceanu sunt 2 "persoane" care ar trebui bagate in seama... Cearta lor e un fel de: "Doamna, Trainel vrea sa-mi fure scaunelul si sa il dea lu' altu'"... V-a trebuit alianta... NA! aveti... Ati votat o alianta, desi aveam un precedend (Conventia lui Constantinescu), care era de asteptat sa nu merga (2 partide cu doctrine diferite)... (RECUNOSC, AM VOTAT CU BOMBO...!!!)
*

Mai bine votai cu jiji decat cu bombo.
Tot dai de exemplu ce s-a intamplat cu CDR, cu ce te afecteaza pe tine ca se cearta Basescu cu Tariceanu ? Crezi ca ai avea salariul mai mare daca s-ar iubi ca fratii ? Sau daca il aveai pe Nastase, crezi ca aveai vreun leu in plus sau in minus ?

Lasati ma nene lumea sa se certe, sa nu mai fie ca in 2000-2004, cand era doar PSD la conducere si toti se intelegeau ca fratii si zburdau mieii pe campii.
Asa e bine, sa se certe intre ei, sa se acuze reciproc..."Tu ai luat de la petrolisti", "Tu ai luat de la drumari".
Cine stie ce sfaturi a primit Basescu de la UE...sa scape de Tariceanu. Numai daca stau sa ma gandesc putin si observ ca Tariceanu nu e vazut bine in UE. De ce ? Pai mai intai l-a trimis pe Varujan sa fie comisar si s-a spalat cu el pe cap, acum s-a trezit sa aplice taxa inmatricularii si iar s-a suparat UE, de data asta ne-au mai dat si in judecata....asa ca....Tariceanu nu prea face nimic pe placul UE....deci...
Eu astept anticipatele, nu ca as avea vreo placere sa ma duc sa dau cu stampila, dar m-am plictisit de Tariceanu si baietii lui...

Zicea cineva de Voiculescu, hai sa vorbim despre lucruri serioase. Nu despre comunistul nr 1.
A'propos... Vantu a fost condamnat la 2 ani inchisoare cu executare. Interesant, dar cam putin, asteptam si alte nume.

--------------------
- - -
+
2dor
post 20 Jan 2007, 11:19
Post #29

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Da ca bine spui. Era mai bine pe vremea lui Nea Nelu cand PSD era peste tot si fura toata lumea ca atare nu se certau, plus ca nimeni nu era nebun sa faca gura ca tot el pica de prost. Era excelent! Iar UE nu cred ca rade de noi ca sa balacaresc ai nostrii ba dimpotriva asta arata ca cineva se agita si mai cade un cap cand se fac greseli. S-au mai destituit ministrii si s-a aratat cu degetul o persoana care a colaborat cu securitatea si trebuia sa ajunga la UE. Faptul ca nu s-a agitat nimeni pe vremea PSD sa il arate pe X sau Y cu degetul asta a fost RUSINE. Ce sa mai era super pe vremea PSD, era liniste si se fura organizat in grup. Si acum se fura dar macar mai vedem si hoti pusi la zid.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
colombina29
post 20 Jan 2007, 11:36
Post #30

Membru cu FI(c)AT

From: Acasa

QUOTE(Mario_b @ 18 Jan 2007, 20:29)

Cel mai bine a zis-o Cristian Tudor Popescu la stiri, si anume ca suntem o tara din ce in ce mai demna de mila.

*

Da de ce trebuie sa judecam poporul dupa conducatori? Adica neamtu' a fost dobitoc pe vremea lui hitler si s-a metamorfozat cand s-a terminat al II-lea razboi mondial? Poporul roman are multe calitati, asa cum are si multe defecte, ca orice popor. Defectul nostru major este ca nu avem o clasa politica demna de a intra in europa!

Iar scandalul biletelului reprezinta falimentul acestei clase politice, o clasa de repetenti, de lepre, de chiulangii si de mediocrii, un produs al unei epoci in care PILA era la baza tuturor actiunilor, un asa numit "esalon 2" al securitatii si al PCR, care nu aveau acces la privilegiile celor din primul esalon dar care ravneau la o viata fara lipsuri si care in decembrie '89 s-au ingramadit sa puna mana pe putere, de parca ar fi fost dreptul lor consfintit! Daca in ziua de astazi lupta intre base si tari a ajuns la urechile europei si daca boc cu geoana incearca sa faca aliante de dragul de a mai salva ce mai e de salvat dintr-un mandat de 4 ani care pt. ei inseamna prosperitate, afaceri pe picior mare si conturi grase in banci care sa le asigure un trai linistit celor 3 generatii de loaze care le vor urma, este pentru ca noi, natiunea romana n-am stiut sa le boicotam alegerile, sa-i punem la "coltul rusinii", sa-i aratam cu degetul pe strada, sa-i trecem la "munca de jos" asa cum ar fi meritat toti cei care si-au batut joc de cei care muncesc si totusi sunt saraci! Noi, romanii, n-am avut curajul de a face ceea ce au facut ungurii in '56 si in 2006, ce au facut cehii si polonezii, adica n-am stiut sa alegem graul de neghina si este si meritul clicii comuniste ca ne-au omorat elitele...

Ma bucur ca, in sfarsit, suntem cu totii de acord ca ASA NU SE MAI POATE! Aceasta nu e o clasa politica demna de a conduce romania, nici europa. Va fac o intrebare, poate mai grava decat scandalul cu biletelul: credeti ca exista vreo forta politica la momentul actual in romania, capabila sa conduca tara catre civilizatia europeana pe care ne-o dorim cu totii?

--------------------
FIAT ALBEA Dynamic 2006 - "La rând"
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 22:07
Forum Renault