scaun dotat cu "functie de catapultare" ?, defecte la scaune
![]() ![]() ![]() |
scaun dotat cu "functie de catapultare" ?, defecte la scaune
GabyT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|||
MIH |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 238 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
ce model de logan ai??
stiam ca unde exista scaune cu reglaj pe inaltime (cred ca la asta te referi),sunt montate numai la shofer. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4/ex.Dacia Sport Coupe 1.6
-
- B-85-MIG
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sotia ta pana la urma pe ce scaun statea?
Ce model e masina ta, laureate sau ambition? Ai verificat prinderile la podea ale scaunului? Daca toate de sus sunt in regula, ar mai fi un singur lucru: dupa ce se regleaza inaltimea scaunului (la care eu am vazut ca nu sunt decat 2 posibilitati de reglare), trebuie sa te ridici si sa te lasi din nou pe el pentru ca sistemul de blocare sa actioneze. Altfel, la o mica ridicare de pe scaun (de ex. o frana usoara), va fi o greutate mai mica pe scaun iar el se va ridica pana la urmatorul prag de blocare. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
e clar ca ceva ori nu e montat bine ori a cedat... cred ca ar fi bine sa mergi la service sa schimbe scaunele...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Masina este in varianta Laureat Plus (reglaj pe inaltime al scaunului soferului) si este condusa de sotie. Pana saptamana trecuta nu isi manifesta personalitatea in acest fel.
O sa incerc sa ma asez eu in scaun si sa-l fixes "cu greutate" mea. Va tin la curent cu evolutia "rebelului scaun". ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa te impingi bine in scaun, lasa usa deschisa si proptesete sanatos cu o mana in pragul usii, nu se lasa foarte usor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 19 Jan 2007, 09:53) Sa te impingi bine in scaun, lasa usa deschisa si proptesete sanatos cu o mana in pragul usii, nu se lasa foarte usor. Doame, p-asta nu o auzisem, sa te tii de prag. ![]() Reglatul scaunului se face astfel: Te tii cu o mana de volan si cu cealalta tragi de maneta aia. Scaunul culiseaza si pe orizontala putin si pe verticala. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Nu avea cum sa o lipeasca de parbriz decat daca nu avea centura pusa !
![]() Daca nu e prins scaunul cum trebuie se ridica foarte usor cu mana impins din spate iar daca e vorba doar de reglajul pe inaltime nu cred ca poate fi asa de mare impulsul aruncarii ! Oricum mergi la service pentru rezolvare , pentru ca oricare din cele 2 situatii ar fi , nu trebuie sa faca asa si trebuie reparat ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
bestriani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 September 06 ![]() |
Cand e lasat la ultima pozitie in jos, scaunul are un joc destul de mare fata-spate.
Am fost chiar la service pentru asta. Pe drum mi-am ridicat scaunul putin care a ramas fix. Sa vezi - zic eu - ca or sa-mi spuna ca e de la reglajul pe inaltime. Si chiar asa a fost. Mi-au recomandat sa nu las scaunul pe ultima pozitie de jos si sa-l ridic macar cu o treapta. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
maestru2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 26 October 06 ![]() |
Si eu am probleme cu scaunul soferului.Scartaie si trosneste de fiecare data cand te asezi sau te ridici de pe el.Si am mai vazut si vinilinul din spatele scaunului strapuns de un arc.Mentionez ca nu am decat 75 kg si ca masina nu mai e in garantie.
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
GabyT |
![]()
|
Nu stiu inca ce-a fost
![]() ![]() Cred ca daca nu este "fixat" foarte bine in pozitia de jos a reglajului pe inaltime, la decelerari mai puternice acesta are tendinta de a "scapa" si de a se inalta (exact ca un scaun dotat cu sistem de catapultare) ![]() Si eu care am avut impresia ca masina mea a facut parte dintr-un lot special destinat celor din fortele aeriene ![]() ![]() Oricum Dacia ramane .... mereu surprinzatoare ... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si la mine se miosca putin ca il tin jos de tot ,la servis miau zis sa vin sa-mi schimbe armatura scaunului da cum garantie nema nu ma duc acuma,si asta e culmea trebuia sa i zici sa mori tu daca eu nu pot sa conduc din pod ,odata ce e pus acolo regaljul trebuie sa mergea bine ,da faza e ca si la masinile din show rum se misca si la un amic care si-a luat logan nou ,asa sunt scaunele astea cu reglaj inaltme ,cu personalitate
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O traducere in limba romana, daca se poate, ar fi binevenita.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:15 |