volan înghețat, probleme de iarna...care iarna?
![]() ![]() ![]() |
volan înghețat, probleme de iarna...care iarna?
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Si unde ai observat tu treaba asta ca iarna asta nu stiu daca au fost temperaturi negative?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
....eeee la pol moshule, la pol....
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
E.. atunci fa o intrebare catre eschimosi....
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca binevoiesti a descrie mai in amanunt fenomenul( frecventa, mod de manifestare...) poate te-om putea ajuta. Si FARA raspunsuri "la misto", nu se cade.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
Nu stiu daca are vreo legatura cu caldura din habitaclu eu mai degraba m-as gandi la vaselina degradata sau de proasta calitate din caseta de directie, recomand sa mergi la un atelier de reparatii, unde sa dai jos caseta s-o demonteze, s-o spele dupa care s-o puna la loc, atentie mare la orizontalitatea casetei si la montatrea capetelor cremaliera (ungiul de convergenta) etc.
Cu ocazia asta poti verifica si unge rulmentul regla foarte bine jocul dintre pinion si cremaliera etc, un meserias bun stie ce trebuie sa-i faca, daca nu te pricepi cat de cat nu-ti recomand sa intervi la directie! |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
Mii de scuze, abia acum vad ca ai Solenza, verifica uleiul din servomecanismul de directie, si intinderea curelei de transimisie, eu totusi cred ca-i vorba numai de-o curea slabita!!
Succes!!!! |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce model ai ? Ai servo-directie ??? Daca da , verifica in primul rand nivelul lichidului din vas , apoi cureaua de acesorii . Daca nu , poate ar trebui sa faci o vizita printr-un service sa verifice caseta de directie .
Dar nu poti misca volanul deloc sau merge f greu ??? Nu cumva tu ai cheile scoase din contact cand ai incercat sa-l misti sau nu sunt pe pozitia accesorii ??? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
garlic_dog |
![]()
|
model Europa se blocheaza doar la ger si acuma a venit gerul mai ales daca ziua merg prin balti...mai nou si pedala de frana se blocheaza ...tot asa freeze...si nu nu scot cheia don contact ce naiba am masina din 2004 si 30000km...
Incearca sa scrii citet !!!! This post has been edited by i96nds: 30 Jan 2007, 16:53 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
...eventual sa scrie inteligibil
![]() |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 22:53 |