Pensiuni / hoteluri acceptabile, Alba Iulia, Sibiu, Sighisoara, Cluj
![]() ![]() ![]() |
Pensiuni / hoteluri acceptabile, Alba Iulia, Sibiu, Sighisoara, Cluj
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomand in Sighisoara pensiunea Poienita sau hotelul Rex. Au cea mai buna mancare din oras, iar ca preturi Poienita e mai jos decat Rex.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
n-am prea inteles daca cele 2 puncte sunt conditiii care trebuiesc indeplinite simultan. daca e asa nu se poate ...
daca cele 2 puncte reprezinta 2 variante: 2. pensiune "Hanul cu berze" - intrarea in Alba dinspre Sebes, imediat dupa pod pe partea dreapta. conditii bune, caldura, apa calda, curat, se manaca destul de bine. 60ron/camera 2 paturi. in rest poti incerca motelurile petrom care sunt in apropierea oraselor. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
1 si 2 separate in conditia sa mi pot gasi unele din zile nopti in care sa ma si relaxez, nu numai sa dor sau ce se mai poate face la o cazare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
valentin.popescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 21 August 06 ![]() |
@rue: in Sighisoara cel mai misto e Hanul Dracula (pe drumul spre Medias, ai indicator, intri in padure vreo 4-5km - super fain). La Sibiu, sunt pensiuni super marfa la Rasinari, daca vrei iti dau un tel.
Hanul cu Berze??? Te manaca viermii acolo! E un Hotel nou-nout in Sebes la intrarea dinspre Sibiu pe dreapta, cum ai coborat dealu' - Hotel Clasic (parca) La retur iti recomand un traseu cu peisaje super tari, daca vrei sa te plimbi: Alba - Simeria -Santuhalm- Hunedoara-Hateg-Petrosani - Valea Jiului- Tg Jiu-Rm Valcea - Bucuresti. De la Hunedoara la Tg Jiu mi se pare un traseu marfa si drumul e super bun. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008,1.5dCI,105CP, Privilege
- B 83 HEZ
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
hmm, ce sa spun ... anul trecut am fost acolo si nu am prea vazut viermi sau alte taratoare. ma rog s-ar putea sa se fi nasolit de atunci.
P.S. probabil ai stat in anexa aceea de sub barul de la sosea. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 21:19 |