Vanzare logan SH, Exista cere pe piata?
![]() ![]() ![]() |
Vanzare logan SH, Exista cere pe piata?
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Am vrut eu sa-l vand prin august 2006. Am obtinut 6000 de euro si am renuntat la idee. Mai bine il pastrez ca sa car cartofi cu el de la tara.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cerere cred ca exista, dar nu cred ca inca romanul percepe ca o masina imediat ce iese pe poarta magazinului isi pierde din pret destul de mult.
Cred ca la noi masinile SH sunt exagerat de scumpe. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Suntem prea saraci sa cumaparam o masina romaneasca SH, romanul obisnuit prefera sa-si ia un Pepsi si o savarina de la gura, pune un ban in plus si isi ia masina noua, macar exista satisfactia de nou. SI mai sunt si preturile exgerate cerute pe Logan SH, daca s'ar putea unii ar vinde-o cu acelasi pret cu care au luat-o...nu se poate asa ceva...SLZ e un caz special, in cazul Loganului se schimba problema.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sunt prea multe Loganuri si nu au un pret mare la mana a doua. Eu oricum o sa-l tin pana pica tablele de pe el (test de anduranta).
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Deci daca ai intrat in posesia unui Logan Ambition o sa te prinda pensia cu el in garaj.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(tonicelli @ 25 Jan 2007, 21:15) Sau cu unul ca al meu ![]() Si acum vorbind serios, chiar ce preturi s-ar vehicula ca pe mine m-ar tenta un MCV ![]() Domnu tonicelli! Nu raspunde-ti unor asemenea provocari sau ma rog tentatii!!! Ce dupa laureatele+ ale noastre nu se poate pune cu cativa banuti niste remorcute pentru cateva transporturi ocazionale? Si ma rog frumos ce am avea de carat cu autoturismele??? Eu am observat ca cei care vand deja loganurile sunt cam poeti si nu stiu nici de ce le-au cumparat si mai ales de ce le vand. |
--------------------
a
b
c
|
|
argon |
![]()
|
Bulan, ai avut vreodata break? Eu unul am avut berlina inainte, dar dupa ce am avut odata break, nu as lua berlina dupa in veci.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 26 Jan 2007, 07:34) Bulan, ai avut vreodata break? Eu unul am avut berlina inainte, dar dupa ce am avut odata break, nu as lua berlina dupa in veci. De ce?pentru spatiu sau ai alte motive? L.E. Nu am condus break-ul vechi de la dacia dar din auzite era mai putin stabil pe vreme rea ii fugea spatele. Oricum vorbesc doar din auzite Ce nu imi place mie la masinile break (din punctul meu de vedere) e ca sunt mai galagioase si daca pui ceva mai urat mirositor in portbagaj vine mirosul in masina.Pt. cunoscatori pe capacitate are portbagajul de la ford focus berlina?Doar de curiozitate ca in manual nu am vazut sa scrie. Aceeasi problema si pentru logan. This post has been edited by mauru007: 26 Jan 2007, 11:52 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
argon |
![]()
|
Si pentru spatiu, dar e si practic, vizibilitate mai buna si cam la toate marcile, varianta break e mai stabila, parca se aseaza mai bine pe drum.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sufera de claustrofobie.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 26 Jan 2007, 07:34) Domnu argon raportez:nu am avut niciodata break dar mai bine zis nu am avut nici un fel de masina ca eu am fost baiat sarac material dar mai ales spiritual.Cand mi-a murit matusa Tamara i-am luat fiului cel mare o nova gt SH sa fie si el in rand cu gasca.Ca eu nu aveam absolut nici o nevoie de masina.Dupa ce nevasta si copii mi-au tocat nervii cu cumpararea unei masini fie si SH vreo doi ani am inceput sa sondez piata si m-am indragostit de NUBIRA II CDX.Pana m-am decis eu sa cumpar le-a dat statul banii inapoi la coreeni si am renuntat la draostea mea.Apoi mi-am cumparat laureat+alb(frigiderul cel mai practic) si am intrat pe www.daciaclub.ro ocazie cu care m-am mai desteptat.Pana mor voi cumpara loganuri cu garantie extinsa si la expirarea garantiei le voi da fara regrete!Sigur vor fi cumparatori si de logan SH ca nu au toti oamenii bani doar de masini noi.Si daca zici ca break-ul e mai bun ma decid acum ca viitoarea masina noua sa fie DACIA LOGAN BREAK FULL OPTION cu motorul cel mai puternic dar pe benzina. Nu ar fi pacat sa ajung eu moderator www.daciaclub.ro POST-MORTEM si sa nu fi avut si logan break la viata mea? |
--------------------
a
b
c
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
dacia berlina vs break ....castigator breakul
logan vs logan mcv .........castigator MCV am avut berlina....am luat break....am condus Logan Berlina......am cumparat MCV nu dau breakul pe berlina....... This post has been edited by menta: 27 Jan 2007, 03:26 |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
si totusi vorbeam de sh-uri. problema e ca sunt o gramada de loganuri vandute pana acum, imediat se apropie pt multi termenul de 3 ani cand unii incep sa schimbe masina. Va fi probabil o explozie de sh-uri logan, care probabil va trage pretul in jos. Oricum orice sh are pierderi, chiar si un passat care de nou era 25-30k il gasesti dupa 2 ani la juma de pret
eu is mai mult curios daca pe langa nr de ani conteaza foarte mult si nr de km. De ce zic asta? pentru ca sunt o gramada de proprietari de logan care nu circula mult, urmand sa vanda masina la 30-50k km. Ar putea fi diferente semnificative intre o masina cu 50k km si una cu 20k km, la acelasi an de productie? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
herske |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 2 November 06 ![]() |
Domnilor, eu am vrut sa-mi iau logan second hand, dar am renuntat cand am vazut preturile uriase.
Momentan oferta de sh inseamna intre 7000-7500 eur pentru un logan laureate, de 1-2 ani vechime. Asa ceva nu este acceptabil, pentru cei care au firma sau posibilitati de deducere TVA este MAI IEFTIN sa cumpere un model nou. Pentru cei care nu pot sa-si deduca TVA, mai bine mai pun 1000 de eur peste aia 7500 si isi cumpara model nou. Merita oare un bilet la loteria SH 1000 de eur? Eu zic NU. |
--------------------
matiz
matiz
2003
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Eu azi am vandut log. preference 2005 feb. 27.000 km cu 5900 EU. Acuma nu stiu am avut bafta sau nu,pt. ca mai erau in targ si alte exemplare . Cerere sau ma rog interes pt. logan este, numai ca multi vor sa cumpere de pomana.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
Arhimede |
![]()
|
Si care e pretul corect pentru un Ambition din martie 2005 luat cu 8400 euro(~41000/euro)?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Parerea mea este ca s-ar situa undeva intre 6500-7000 depinde si cat de ingrijit este , daca a fost lovit, etc
This post has been edited by mad_voly: 29 Jan 2007, 01:24 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Asa ca fapt divers... la cat ati evalua procentul de devalorizare a unui Logan dupa ani si nr de kilometri?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu pe Laureate-ul meu din octombrie 2004 as fi obtinut... 5000 E. Vroiam sa-mi iau alta masina dar m-am potolit. Nu-l dau pe 5000 E (desi pretul ar fi destul de corect, masina avand aproape 3 ani), mai bine il tin pana pica tabla de pe el.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
ar trebui sa luati in calcul faptul ca acuma loganul costa mai mult decat cu cat a fost cumparat de voi si 2 la mana mai platesi si taxa de prima inmatriculare, care pt euro3 nu e chiar asa de mica .. care se aduna aproape inca o mine de euro ..
deci o diferenta de 2000 e adica un 25%. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 05:51 |